Novosti

Mlada zvijezda 'Moderne obitelji' počasni je gost na utakmici omiljenog košarkaškog kluba

Svi ga dobro znamo kao Mannyja iz megapopularnog sitcoma, no kad nije na setu, Rico Rodriguez svoje slobodno vrijeme najradije provodi na košarkaškim utakmicama.

Press
28.11.2017 09:38

19-godišnji je Rico veliki fan NBA kluba Houston Rockets , a njegova ljubav prema košarci započela je još u najranijem djetinjstvu.

''Oduvijek sam igrao košarku s klincima iz susjedstva, a zatim sam počeo pratiti NBA ligu na televiziji. Rocketsi su me oduševili i znao sam da želim biti njihov fan'', prisjetio se.

ProšlivikendRicu se ostvarila još jedna velika želja. Mladi je glumac bio počasni gost na utakmici omiljenog kluba, a dobio je priliku izvesti i jedno slobodno bacanje pred prepunom dvoranom.

''Imao sam veliku čast izvesti jedno slobodno bacanje na utakmici Rocketsa u subotu navečer. Iako sam ga promašio, bilo je to nevjerojatno iskustvo... No ova je utakmica bila doista posebna jer sam sa sobom poveo svoju najmlađu nećakinju Bellu. Nadam se da joj je ovo samo prva u nizu košarkaških utakmica na koje ćemo ići zajedno'', napisao je na svom Instagramu.

Kako je, zahvaljujući hvaljenom sitcomu, rasla njegova popularnost, tako je dobio sve više prilika prisustvovati različitim glamuroznim događanjima i upoznati neke od svojih idola. Njegov je Instagram prepun fotografija na kojima ponosno pozira s igračima omiljenog kluba.

''To su zbilja posebni trenutci. Svi su oni toliko opušteni i prirodni, ne ponašaju se kao velike zvijezde. Neki od njih, poput Sama Dekkera, veliki su fanovi 'Moderne obitelji''', naglasio je Rico.

Humorističnu seriju ''Moderna obitelj'' gledajte i dalje svakim radnim danom u kasnovečernjem terminu na RTL2.