Novosti

Mnogi su se udebljali i ulijenili zbog izolacije: Je li Marko Kregar, bivši kandidat 'Života na vagi', u...

Kandidat treće sezone showa 'Život na vagi' redovno pratitelje na društvenim mrežama obavještava o svojim uspjesima, izazovima, ali i kušnjama

RTL.TV
26.04.2020 13:30

Marko Kregar , kandidat treće sezone reality emisije 'Život na vagi' koji je stigao korak do finala, nije dopustio da ga nakon izlaska iz showa iskušenja vrate na staru kilažu, već je odlučio da će se svakim danom na najbolji mogući način brinuti o sebi, vježbati i što pravilnije se hraniti.

I dok većina objavljuje kako su svakim danom sve deblji i kako su se ulijenili, Marko je objavio na svome Instagram profilu kako je unatoč trenutnoj situaciji uspio smršavjeti još 5 kilograma.

"Onaj osjećaj kad te pitaju kako je u ovoj izolaciji jesi li se udebljao? A vaga kaže: minus 5 kg! Opalaaaa.... Bam bam bam... Uvijek sam se znao nosit s teškim situacijama, pa tako i sada... Sve se može kad se hoće!"


Bravo, Marko!

Marko Kregar

Treću sezonu nagrađivanog showa 'Život na vagi' i Markovu borbu s prekomjernom težinom gledajte od ponedjeljka do petka u 6:20 na RTL-u, a kako su se kandidati 4. sezon e borili za promjenu života pogledajte bilo kad i bilo gdje na RTLplayu .