Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Avanture se nastavljaju

Moderna obitelj – premijerne epizode na RTL2

Nakon premijerne 5. sezone, nastavljamo pratiti događaje u obitelj Dunphy u terminu od 22 sata na RTL2! S nedavno završenim prikazivanjem premijerne 6. sezone u svijetu, u zaista kratkom roku možemo je gledati i u večernjim satima na RTL2, i to, po običaju, dvije epizode zaredom od 22 sata!

Image
Press/ 30.11.2015. u 14:03
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U novim epizodama priča se nastavlja na zadnji nastavak prošle sezone kada Cameron ne želi da medeni mjesec završi pa se trudi na sve načine produžiti romancu. Dunphyjevi se moraju pomiriti sa završetkom savršenog ljeta, no kada se Alex vrati s putovanja i kaos se vrati u kuću. Gloria i Jay moraju odlučiti hoće li si za godišnjicu darovati romantičan ili skup poklon. U međuvremenu, obitelj posjećuje Caltech sveučilište, na kojem Alex shvati ponešto o školi, a  Jay i Gloria pomažu Mannyju da nauči igrati nogomet. Mitchell si stvori novu “protivnicu” kada se počne prepirati s Liliynom prijateljicom Sydney, za koju se ispostavi da je genijalka, a Manny izlazi na spoj s djevojkom starijom od sebe i popularnijom u školi.

Nakon odgledanih novih 24 epizoda „Moderne obitelji“ svjetski TV kritičari bili su blagonakloni i pozitivnim komentarima nagradili nove epizode, nazivajući ih „povratkom u formu“ serije. „The Day We Almost Died“, „Closet? You'll Love It“, „Crying Out Loud“, „Connection Lost“, „Three Turkeys“ ocijenjene su kao najbolje epizode, dok su nastupi Sarah Hyland kao Haley Dunphy najčešće isticani kao najupečatljiviji. Pa ju je tako Evan Slead iz Emertainment Montlyja nazvao vrhunskom komičarkom, baš kao i Gwen Ihnat s portala „The A.V. Club“ nazvavši je „ljupkim vrtlogom“, u što ćemo sami moći uvjeriti od 22 sata na RTL2 od ponedjeljka do petka!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

Sretne vijesti: Nemanja i Dragana iz 'Ljubav je na selu' dobili drugu kćer!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba