Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
JOŠ NOMINACIJA ZA RTL-OVCE

Mojmira Pastorčić i RTL Danas u utrci za Večernjakovu ružu! Glasanje kreće od danas, evo kako ih možete podržati

Za svoje omiljene urednike, novinare i reportere, koji su nominirani za Večernjakovu ružu, možete glasati od danas

Image
Foto: RTL
RTL.hr/ 23.1.2023. u 16:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Već godinama Večernji list tradicionalno dodjeljuje Večernjakovu ružu, nagradu za najbolje iz svijeta televizije, filma i glazbe u protekloj godini u osam različitih kategorija. Najbolji kreativci u utrci su za to medijsko priznanje, a RTL ima dvije nominacije. Za TV osobu godine nominirana je voditeljica i urednica RTL Direkta Mojmira Pastorčić, dok je u kategoriji TV emisija godine nominirana redakcija informativne emisije RTL Danas. Za svoje omiljene urednike, novinare i reportere možete glasati od danas, a evo i kako:

1. slanjem SMS-a na broj 60 085 (cijena SMS-a je 0,32 eura, uključen PDV)

U sadržaj poruke upisujete ključnu riječ RUZA2022 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete glas, odnosno:

- za Mojmiru Pastorčić - RUZA2022 14

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- za 'RTL Danas' - RUZA2022 44

2. telefonski na broj 065 900 900 (slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe). Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 eura (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 eura (uključen PDV)

Upravo se čita

Image
HIT

TKO NA OVU SCENU NIJE PLAKAO? Pogledajte još jednom kultnu scenu iz serije 'Dadilja'

3. kuponom koji će do 17. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran.

TV OSOBA GODINE

Tijekom gotovo osam godina rada emisija RTL Direkt ostala je vjerna publici, a i ona njoj, o čemu svjedoče brojne nagrade. Stoga ni ne čudi što je voditeljica Mojmira Pastorčić još jednom nominirana za TV osobu godine Večernjakove ruže. Prošle je godine u potpunosti preuzela RTL Direkt i dala emisiji jedan novi zamah, zadržala stare i privukla nove gledatelje. Iako kaže da joj je bilo divno biti novinarka, još se jednom dokazala kao vrsna urednica i voditeljica. Zanimljivi gosti, pogled na suvremene teme iz novog kuta, hrabrost novinara i uredništva da se određenim problemima pristupa i sarkastično - sve ovo je razlog zašto je RTL Direkt emisija kojoj se gotovo svi vraćaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/dbf08298-a9da-11ec-b113-0242ac120015/original

Izvor: RTL

TV EMISIJA GODINE - RTL Danas

"Sve što radimo, radimo zbog gledatelja i zato nam je jako važno što oni misle i kako reagiraju na ono što radimo. Medijsko tržište je danas toliko raznoliko da kad vam se nešto ne sviđa, uzmete daljinski i jednostavno prebacite program. Onome što vam se sviđa redovito se vraćate". Ovako je prije nekoliko mjeseci za RTL.hr rekla Željka Marijanović, glavna urednica Informativnog programa. Upravo ovo što je izjavila nit je vodilja našim novinarima, urednicima i voditeljima - biti tu za gledatelje, donijeti im pravovaljanu informaciju i za njih istražiti problematiku koja ih muči. Prošla je godina bila izazovna za našu novinarsku redakciju - pridružila su nam se nova televizijska lica i promijenili smo termin emitiranja na 19:00 sati. Promjena termina je ono što su brojni gledatelji tražili od RTL-a, a nakon istraživanja kako publika diše, ovo je bila tek jedna od odluka koje je redakcija donijela upravo zbog gledateljstva.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/fd4c621a-f078-11ec-93a6-fef42a65bdf9/original

Izvor: RTL

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
zavodnik iz vrgorca

Ljubav je na selu: Otkrivamo vam kakvu ženu traži Renato!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba