Play ponuda
Play ponuda
ŠTO VI MISLITE?

Morgan Freeman: 'Nisam zlostavljač, samo imam loš smisao za humor!'

Slavni oscarovac nedavno se našao na udaru optužbi mnogih žena koje tvrde da se prema njima neprimjereno ponašao, pa čak da ih je i seksualno uznemiravao.

Image
Press/ 13.6.2018. u 11:20
Play ponuda

 Šesnaest žena, od kojih je osam reklo da su žrtve, opisalo je za CNN raspon problematičnog ponašanja glumca Morgana Freemana na filmskim setovima i na promotivnim turnejama.

Vrlo brzo reagirao je i Morgan koji se javno ispričao i poručio: "Svatko tko me pozna ili je radio sa mnom zna da nisam osoba koja bi namjerno uvrijedila nekoga ili učinila da se osjeća neugodno. Ispričavam se svima koji su se osjetili neugodno ili obezvrijeđeno, to mi nije bila nakana."

Jedna od žena koja ga optužuje navela je da se zlostavljanje dogodilo 2015. godine, kada je radila kao asistentica produkcije na komediji "U velikom stilu", u kojoj je Freeman glumio. Optužila je glumca da ju je često neprimjereno dirao te imao komentare na račun njezinog tijela i odjeće.

Prije nekoliko dana za TMZ glumac je izjavio da je jako tužan što ga se danas naziva zlostavljačem. 

"Tužan sam što je sada 80 godina mog života dovedeno u pitanje. Nije u redu da se užasni slučajevi seksualnog uznemiravanja izjednačavaju s krivo shvaćenim duhovitim komplimentima", dodaje je Freeman.

Spektakularni triler "Paukova zavjera" s Morganom Freemanom pogledajte u subotu na RTL2 iza ponoći!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JESTE LI ZNALI?

'CoComelon', 'Oskarova oaza', 'Moćni Mike': Koji su crtići dobri za djecu?

Play ponuda

Više s weba