Novosti

Može li se za 10 dana izgledati 10 godina mlađe?!

Voditeljica i stilistica popularne britanske reality emisije "10 godina mlađi", Nicky Hambleton-Jones tvrdi kako se uz pomoć tima vrhunskih stručnjaka svakoga može učiniti desetak godina mlađim.

Press
05.02.2018 15:25

Sudionici se u želji da promijene vlastiti izgled, kojim nije zadovoljna ni njihova okolina ni oni sami, prepuštaju raznim tretmanima za uljepšavanje i proživljavaju potpuni makeover koji će utjecati na njihovo samopouzdanje, ali i zdravlje.

Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, plastičnih kirurga, oftalmologa, stomatologa, kozmetičara, pedikera, frizera, vizažista i stilista, sudionice showa dobivaju potpuni tretman i promjenu izgleda kako bi pokušale izgledati 10 godina mlađe. Na početku emisije 100 slučajnih prolaznika na ulici pogađa koliko sudionica ima godina. Od ponuđenih odgovora zbraja se prosjek te postavlja ciljani izgled. Nakon što sudionica prođe kroz sve ruke stručnjaka, na kraju emisije slučajni prolaznici ponovno pogađaju dob sudionice te odlučuju je li tim stručnjaka uspješno odradio posao i uspio u svom naumu.

Kako se u emisiji redovno koriste usluge estetskih kirurga, to je izazvalo i mnoge kritike. No, u knjizi 10 godina mlađi: Biblija estetske kirurgije", plastični kirurg Jan Stanek je napisao: "Odlučio sam sudjelovati u ovoj emisiji jer sam smatrao da mi je ponuđena prilika iskreno pokazati gdje sve estetska kirurgija može pomoći i maknuti uobičajene zablude koje ljudi imaju o njoj."

Dokumentarnu emisiju "10 godina mlađi" gledajte svakoga dana u 17:45 na kanalu RTL Living.