Novosti

Možete li pogoditi tko je na fotografiji? Pronašla je ljubav u 'Braku na prvu', a ovako će izgledati kad...

Pomoću filtera je željela vidjeti kako bi mogla izgledati kada bude starija

RTL.hr
12.03.2021 09:29

Gordana Marelli, jedna od natjecateljica prve sezone sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', na Instagramu se poigrala filterima kako bi vidjela kako bi mogla izgledati kada bude starija, ali i kako izgleda kada se pomladi.

Gordana Marelli

"Samo za zabavu.Inače svoje slike ne uređujem, pa sam se za promjenu poigrala i provukla kroz filter, samo da vidim kako izgledam speglana.Zadnje dvije su kako ću izgledati u budućnosti hahaha", napisala je Goga uz niz fotografija.

Pratitelji su joj u komentarima pisali kako izgleda odlično i da "pomlađena" izgleda kao kada je bila mlađa.

Gordana je nedavno pokazala i kako je izgledala u mlađim danima, kada je fotografijom iz prošlosti čestitala rođendan svom starijem sinu.

Goga je u 'Braku na prvu' bila 'udana' za Dejana Vukobratovića, no nakon showa je započela vezu s Adamom Kromerom, koji je u showu bio s Nikolinom Tutić. Par je započeo zajednički život. Dobili su sina Noela i zajedno se preselili u Zadar.

Nedavno se požalila kako joj je hakiran profil na Instagramu pa je izgubila uspomene koje je objavljivala. No napravila je novi račun na kojem objavljuje fotografije iz svog života.