Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
danas u 12:50

'Muppeti': Glazbenu komediju s omiljenim lutkama svih generacija gledajte danas popodne na RTL-u

Ovo kazalište nije na prodaju!

Image
Press/ 16.4.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Braća Walter (Peter Linz) i Gary (Jason Segel) kao mali bili su obožavatelji Muppet Showa. Danas su odrasli muškarci, a Gary planira odmor s djevojkom u Los Angelesu, gdje će slaviti 10-godišnjicu veze te poziva Waltera da im se pridruži kako bi zajedno mogli posjetiti studio Muppeta.

Za vrijeme obilaska studija Walter se ušulja u bivši Kermitov ured i otkrije da Statler i Waldorf planiraju prodati Muppet kazalište naftnom magnatu Texu Richmanu (Chris Cooper) i njegovim pristašama Bobu The Bearu i Uncleu Deadlyju.

https://i.pinimg.com/originals/24/de/cb/24decb44a766a6c18f78379a1cf6dc13.gif

Kada Statler i Waldorf napuste kazalište, Walter čuje Richmana kako ga planira demolirati kako bi bušio naftu ispod njega. No Walter oduči objasniti Garyju i Mary da ako ostatak Muppeta sakupi 10 milijuna dolara prije nego originalni ugovor istekne, kazalište se može kupiti i spasiti!

Redatelj James Bobin, jedan od autora uz Jemainea Clementa i Breta McKenzija, jedne od najboljih serija prošlog desetljeća „Flight of the Conchords“ te autori Jason Segel, kojeg najbolje poznamo kao Marshalla iz „Kako sam upoznao vašu majku“ i Nicholas Stoller, autor „Get Him To The Greek“ s Russellom Brendom, stoje iza ove nove verzije glazbene komedije „Muppeti“ (snimljen je i nastavak 2014. „Muppeti u bijegu“ u istoj kombinaciji redatelja i autora), prve u nakon 1999. i „Muppets from Space“. Mlađi i popularniji glumci zamijenili su se svoje „ocvale“ kolege  – tu su James Segel, Amy Adams („American Hustle“, „Man of Steel“, „Batman Vs. Superman“), Rashida Jones („Parks And Recreation“), no ipak, kao i uvijek, u prvom planu su  Muppeti i njihovi lutkari – Steve Whitmire, Eric Jacobson, Dave Goelz, Bill Baretta, David Rudamn, Matt Vogel i Peter Linz, koji su za razliku od glumaca nezamjenjivi te bez kojih ovo ne bi bio show koji svi toliko dobro prepoznajemo i obožavamo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenu komediju 'Muppeti' gledajte danas u 13:50 na RTL-u. 

Press/ 16.4.2022. u 10:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Imaš priču? Javi nam se!

Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.

Pošalji priču