Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
večeras u 21:15 na Kockici

Murji je najlakše uteći ako glumiš agenta CIA-e

Uživajte u avanturama legendarnog dvojca, Buda Spencera i Terencea Hilla u zabavnoj komediji 'Samo naprijed' koju je režirao Enzo Barboni.

Image
RTL.HR/ 6.5.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šarmantni prevarant Rosco Frazer (Terence Hill) i donedavni zatvorenik Doug O'Riordan (Bud Spencer) sretnu se u pivnici za vrijeme tučnjave koja je odjednom „planula“. Nakon toga se zajedno odvezu u kamionu, pretpostavljajući da je jedan od njih kamiondžija, no kada ih policija zaustavi zbog prekoračenja brzine, niti jedan nema vozačku. Policija pretpostavi da su kamion ukrali, a igrom slučaja baš traje potraga za kradljivcima kamiona koji „operiraju“ u okolici.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BNDdhYTcwODktYjVmMy00YWUwLTlkNjgtZTYyNmFmYWJlNTJiXkEyXkFqcGdeQXVyMjAyNTUxMw@@._V1_.jpg

No zahvaljujući Roscovom trbuhozborstvu, nekako se izvuku. Iako bi Doug radije nastavio sam, ne može se riješiti Rosca. Pa se tako odluče sakriti u zrakoplovnoj luci s planom da otputuju u Miami. No kako je zrakoplov pun, duo se odluči lažno predstaviti kao Steinberg i Mason, koji se još nisu ukrcali u zrakoplov. No ono što ne znaju jest da su Steinberg i Mason agenti CIA-e koji trebaju prenijeti milijun dolara u aktovci.

Image

Samo naprijed

igrani film, akcijska komedija
Italija/ SAD - 1983
Petak, 6. svibnja u 21.20 sati
Gledaj na
RTL.HR/ 6.5.2022. u 17:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Ostala je sama

Rasema iz 'Ljubav je na selu' u suzama za RTL.hr otkrila: 'Moj najdraži prijatelj tragično je preminuo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba