Novosti

MUZIČKI MEGASPEKTAKL 'SUPERSTAR' JE U HRVATSKOJ: PRIJAVI SE ODMAH I ZAPALI TRENDING!

Sanjaš da tvoj glas pokreće trendove? Duetaš na TikToku sa svojim omiljenim izvođačima, snimaš covere najvećih glazbenih hitova i misliš da imaš ono nešto zbog čega će tvoja vojska followera brutalno rasti iz dana u dan?

RTL.hr
24.12.2022 17:00

Sanjaš da tvoj glas pokreće trendove? Duetaš na TikToku sa svojim omiljenim izvođačima, snimaš covere najvećih glazbenih hitova i misliš da imaš ono nešto zbog čega će tvoja vojska followera brutalno rasti iz dana u dan? Vrijeme je da budeš to što želiš jer ovaj ti show nudi upravo to i još više - novčanom nagradom od fantastičnih 50.000 eura!

Ako ne znaš, Superstar", originalnog naziva Idols", globalni je hit i jedan od najuspješnijih zabavnih formata u povijesti televizije! Inačice showa producirane su u čak 56 zemalja diljem svijeta, a čak 3,2 milijarde ljudi u vrtoglavih 150 zemalja svijeta dobilo je priliku pogledati barem jednu sezonu showa. Iz Američkog idola" poniknuli su Jennifer Hudson, Adam Lambert i Kelly Clarkson, koji su ostvarili svjetske karijere. Popularni pjevački show u Hrvatskoj je poznat pod nazivom Hrvatska traži zvijezdu", a tri uspješne sezone prikazivale su se od 2009. do 2011. godine.

Superstar

A ako svakodnevno snimaš covere svojih omiljenih izvođača, obožavaš Charlieja Putha i druge tiktokere, ako je tvoj najveći san biti u vrhu trendinga zajedno s najpoznatijim izvođačima regije i ako maštaš o vojsci followera koji lajkaju i shareaju baš sve što objaviš, stiglo je tvoje vrijeme! I ne samo to - ako se odvažiš i zapjevaš pred tisućama gledatelja, možeš osvojiti i glavnu nagradu od čak 50.000 eura! Prijavi se u novi RTL-ov pjevački megaspektakl na: rtl.hr/show/prijave .

Pokaži zašto baš ti zaslužuješ biti novi viralni hit! Čekamo te!