Play ponuda
Play ponuda
PON - PET u 22:50

Na kanalu RTL Adria gledajte vrhunsku kriminalističku triler-seriju 'Močvara'

Prvu epizodu napete serije s Goranom Bogdanom ne propustite gledati večeras od 22:50 na kanalu RTL Adria

Image
RTL.HR/ 24.3.2022. u 13:30
Play ponuda

U središtu radnje serije je surovi, ritualni zločin. Jedno po jedno, beogradska policija počinje nalaziti tijela brutalno ubijenih žena. Hladnokrvan slučaj serije ubojstava je izrazito zbunjujući, ne postoje tragovi za koje bi se istražitelji mogli uhvatiti, a jedina poveznica između žrtava je to što su sve tri žene živjele pomalo nekonvencionalnim stilom života i sve tri su majke.

Za policijsku istragu zadužen je inspektor Nikola Krsmanović (Goran Bogdan), predani istražitelj koji iza sebe ima mračnu, huligansku prošlost. Kako istraga odmiče, Krsmanović je sve uvjereniji da je na neki način povezan s ubojicom te s vremenom postaje svjestan da ako želi uhvatiti krivca, morat će se suočiti i s vlastitim demonima.

Radnja serije smještena je u Novi Beograd, dio Beograda u kojem je autorica serije odrasla i koji je zapravo izgrađen na mjestu nekadašnje močvare. Glavni lik, lik policijskog inspektora Nikole Krsmanovića tumači Goran Bogdan, a u ostalim ulogama gledamo Stefana Trifunovića, Borisa Isakovića, Dejana Dedića, Nadu Šargin, Martu Bjelicu i druge. Autorica i glavna scenaristica serije 'Močvara' je Milena Marković, dramaturginja i profesorica na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, ujedno i životna partnerica redatelja serije Olega Novkovića. Filmski dvojac Marković - Novković pamtimo po nekoliko hvaljenih i nagrađivanih filmova na kojima su surađivali, uključujući i filmove 'Patria', 'Sutra ujutro' te 'Beli, beli svet'.

Odlično odabrana glumačka ekipa izvrsno je uspjela dočarati sumornu, tešku atmosferu beogradskih ulica, likova koji tumaraju između traumatične prošlosti i nepostojeće budućnosti i grada koji sve više tone u bezdan. Glavni glumac Gordan Bogdan je odličan kao pomalo stereotipni lik sumornog, depresivnog inspektora Krsmanovića sklonog alkoholu, kojem se profesionalni i privatni život isprepliću, a slučaj serijskog ubojice ga potpuno obuzima i vodi na mučno putovanje kroz tajne davno zakopane u prošlosti.  

Image

Močvara

triler serija
Srbija - 2020
Ponedjeljak - nedjelja u večernjem terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kad znaš što želiš

/BIOGRAFIJA/ Željka Klemenčić: Bivša urednica Playboya kuhati je počela iz hobija i s vremenom postala vrsni gastroguru

Play ponuda

Više s weba