Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
vikendom u 19:20

Od večeras na kanalu RTL Crime gledajte kriminalističku seriju 'Crvena linija'

Prvu epizodu serije 'Crvena linija' ne propustite gledati večeras u 20:10, nakon posljednje epizode serije 'Posrednica'

Image
RTL.hr/ 13.11.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Policajac u Chicagu greškom ubije tamnoputog liječnika Harrisona Brennana iza kojeg ostaje partner, srednjoškolski profesor Daniel Calder i njihova posvojena kći Jira Calder- Brennan (Aliyah Royale). Ubojstvo ne mijenja živote samo njihove obitelji, već i živote Jirine udane majke Tije Young (Emayatzy Corinealdi), koja se kandidira za gradsko vijeće, te policajaca Paula Evansa (Noel Fisher), koji ima brata paraplegičara Jima Evansa, bivšeg policajca.

Uzbudljivu kriminalističku dramu od osam nastavaka „Crvena linija“, čiji naziv dolazi od brze tranzitne linije u Chicagu, napisale su Caitlin Parrish i Erica Weiss, a glavnu ulogu ponio je Noah Wyle, kojeg se sjećamo iz „E.R.-a“ kao dr. Johna Cartera, a tu su i Emayatzy Corinealdi, Aliyah Royale, Noel Fisher i drugi. Ova suosjećajna serija, koja pokušava riješiti zamršena rasna i kulturološka pitanja, funkcionira prvenstveno kao drama, koja iznosi slučaj s kakvim se nerijetko suočava današnja Amerika, iako su ljudska nesreća i nepravda univerzalni problemi.

Seriju 'Crvena linija gledajte vikendom od 19:20 na kanalu RTL Crime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image

Crvena linija

dramska kriminalistička serija
SAD - 2019
Subota - nedjelja u večernjem terminu
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAV CVATE

Josipa iz 'Gospodina Savršenog' zbog ljubavi se preselila u Zagreb: 'Tek smo počeli živjeti zajedno, a razgovarali smo i o svadbi'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba