Novosti

Na kanalu RTL Passion gledajte seriju koja će vas potpuno očarati: 'Moja lijeva strana'

Prvu epizodu serije 'Moja lijeva strana' ne propustite gledati večeras od 20:50 na kanalu RTL Passion

RTL.hr
16.11.2022 17:15

Turska serija 'Moja lijeva strana' (Sol Yanim, 2020.) ljubavna je priča o dvoje mladih ljudi koji su stvoreni jedno za drugo, ali dolaze iz različitih svjetova. Mladi studenti Sera (Özge Yaiz) i Selim (Tolga Mendi) već pri prvom susretu na fakultetu osjete nevjerojatnu privlačnost. Dok se lijepa Sera bori sa siromaštvom, a zgodni Selim uživa u velikom bogatstvu, oboje su obilježeni emocionalnom traumom koju je uzrokovala smrt njihovih najbližih.

20-godišnjoj Seri (Özge Yaiz) lagodan život pretvorio se u pakao kada je njezin otac, građevinski magnat uhvaćen u velikoj prijevari nakon čega je pobjegao u inozemstvo ostavivši obitelj bez novca. Teškoća se pretvori u tragediju kad njezin stariji brat počini samoubojstvo ostavljajući Seru i njezinu majku same da se nose s teškom životnom situacijom. Šest godina kasnije Sera radi kao sobarica u luksuznom hotelu, brine o majci te u nastojanjima da ostvari svoje snove dobiva stipendiju za studij arhitekture. S druge strane imamo Selima (Tolga Mendi) koji uživa u luksuznom načinu života. No Selim je imao samo 13 godina kad mu je preminula majka, a od tog se udarca ni dandanas nije oporavio.

Moja lijeva strana.jpg

Njihova ih bolna iskustva povezuju, ali istovremeno i opterećuju njihov odnos. Traume koje su doživjeli u najranijoj dobi ojačale su ih i pripremile za sve izazove okrutnog svijeta. No hoće li ih, ono jedino što imaju zajedničko, održati zajedno ili će ih razdvojiti?

Glavne uloge pripale su mladim turskim glumcima Özge Yaiz , koja se proslavila ulogom u seriji 'Zakletva' (Yemin) i TolgiMendiju , kojeg je proslavila uloga u seriji 'Heart of the Wind'.