Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
upoznavanje do kraja

Na RTL Livingu gledajte bizaran reality u kojem su kandidati potpuno goli

Upozorenje: sadržaj nije primjeren za osobe mlađe od 15 godina. Ne propustite prvu epizodu reality showa 'Gola ljubav' večeras u 1:40 na kanalu RTL Living

Image
RTL.HR/ 23.9.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Američki reality show 'Gola ljubav' premijerno je prikazan na VH1, a sniman na egzotičnim lokacijama tropskih otoka u Panami, na Filipinima i Bora Bori u kojem muški i ženski kandidati traže svog potencijalnog partnera na jedinstven način, potpuno goli. Nakon što kandidati provedu neko vrijeme družeći se potpuno razodijeveni na kraju svake epizode odlučuju žele li se nastaviti viđati ili ne.

https://static.onecms.io/wp-content/uploads/sites/6/2017/04/dating-naked-1.jpg

Ono što se nekoć smatralo nepristojnim ili neprimjernim danas je sasvim uobičajna stvar, što nam govori koliko se društvo promijenilo i postalo besramno. TV producenti lifestyle i reality emisija sadržaje su sveli na osnove, možemo reći da su ih ogoljeli do kosti bez obzira radi li se o preživljavanju u divljini, kupovanju domova ili, u našem slučaju, romantici.

Originalno prikazan na WH1, ovaj reality snimljen je na egzotičnim lokacijama (prva sezona na jednom otoku u Panami, druga na Filipinima, a treća na Bora Bori) i prikazuje muškarce i žene u potrazi za ljubavi, koji se udvaraju bez ijednog odjevnog predmeta, da bi na kraju epizode odlučili žele li nastaviti viđati se. I dok je gledateljima bizarni koncept neobično zabavan, može se ustvrditi da je show pomaknuo granice udvaranja, općenito stvari koje možete činiti dok ste goli, te ujedno postao show u kojem se doista osjećate najneugodnije dok potencijalni partner na 1. spoju promatra vaše genetalije, a vi ste u potrazi za ljubavi. 

Image

Gola ljubav

reality
SAD - 2014
Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Voditelj
Amy Paffrath, Rocsi Diaz
Gledaj na
RTL.HR/ 23.9.2022. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
svakoga dana u 17:50

Od danas na Kockici: Nova zabavna i poučna animirana serija 'Kockić i prijatelji'!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba