Play ponuda
Play ponuda
Od srijede!

Na RTL2 stiže uzbudljiva kriminalistička serija 'NCIS: New Orleans'

Iz obožavane TV franšize 'NCIS' stiže serija koja nas vodi na magijom protkane ulice New Orleansa

Image
RTL.TV/ 9.11.2019. u 16:18
Play ponuda

Uzbudljiva kriminalistička serija 'NCIS: New Orleans' prati specijalne agente područnog ureda NCIS-a koji istražuju i rješavaju zločine vezane uz vojne djelatnike u New Orleansu. Iz milja zvan 'The Big Easyju' grad je poznatom po odličnoj glazbi, raskalašenim zabavama i posebnoj magičnoj atmosferi koja vlada ulicama grada. Razulareni grad s puno mračnih ulica pravi je magnet za vojnike na odmoru i njihove dekadentne zabave, koje često završe nekom tragedijom, a tada na ulice izlazi Prideov tim specijalnih istražitelja.

Tim istražitelja vodi specijalni agent Dwayne Pride (Scott Bakula), poznat i kao King, kojem je pravednost jedina životna i poslovna valuta.

https://acting-jobs.net/wp-content/uploads/2015/04/Acting-Jobs-New-Orleans.png

S Prideom radi specijalni agent Christopher LaSalle (Lucas Black), koji se voli opako zabavljati, ali je još opakiji na poslu te specijalna agentica Meredith Merri Brody (Zoe McLellan), karizmatična uspješna ispitivačica koja je stigla u ured u potrazi za novim profesionalnim početkom.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTc4NTA2MjE3MF5BMl5BanBnXkFtZTgwNzQxMTYwODE@._V1_.jpg

U timu su i ekscentrična i izuzetno pametna mrtvozornica dr. Loretta Wade (CCH Pounder), te njezin briljantni otkačeni forenzični znanstvenik Sebastian Lund (Rob Kerkovich).

https://i.pinimg.com/originals/fe/41/dc/fe41dc5f11f14739a6158bfe8a8afde3.jpg

S njima su još bivša ATF-ova (Zavoda za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksploziv) agentica Sonja Percy koja, iz navike, jedino voli raditi sama, te istražiteljski računalni stručnjak Patton Plame čiji bi dugogodišnji suparnički odnos s agentom Prideom mogao ugroziti funkcionalnost cijelog tima.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTA2OTI1NTg4MDZeQTJeQWpwZ15BbWU4MDc0ODU1MzAy._V1_.jpg

https://wwwimage-secure.cbsstatic.com/base/files/107441_d0336b.jpg

Kriminalističku seriju 'NCIS: New Orleans' gledajte od srijede navečer na RTL2.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večeras u 21:55

Pustila ga je u svoj život i gadno pogriješila

Play ponuda

Više s weba