Play ponuda
Play ponuda
TV LICE GODINE

Nagrada za žensko TV lice godine došla je na njezinu 20. obljetnicu rada na televiziji

Lijepa voditeljica Marijana Batinić sinoć je na glamuroznoj zabavi magazina Story, Story Hall of Fame, sa sobom kući odnijela titulu ženskog TV lica godine.

Image
Press/ 26.5.2017. u 15:30
Play ponuda

Marijana, koja je do nedavno vodila show 'Život na vagi', a svake godine u emisiji 'Ljubav je na selu' spaja usamljena srca farmera i farmerica, nije se nadala da će biti proglašena najboljim TV licem, no veselje nije mogla sakriti.

'Laska mi nagrada i baš lijepo što je došla na moju 20. obljetnicu rada na televiziji. Prvi novinarski prilog napravila sam prije točno 16 godina. Hvala RTL-u što radim projekte koje volim!  Upravo zbog toga sam i nakon toliko godina zaljubljena u svoj posao', otkrila je Marijana, koju je objava njezina imena zatekla. Naime, njezina kolegica Barbara Kolar, najavila ju je sljedećim riječima: 'Nije ona u tegli rasla!'.

Mislim si ja, ma vidi ti nje, služi se mojim hashtagom, i tek onda shvatim da ona mene najavljuje i da sam ja ta koja je dobila nagradu!', smije se Marijana prepričavajući sinoćnji događaj.  'Najveća fora od svega mi je bila što sam s nagradom stajala između Šprajca i Bage, to je onda valjda to!', kazala je ponosno Marijana. 

Image
Foto:
Image
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GDJE IMA DIMA, IMA I VATRE

Rasplamsala se ljubav na setu snimanja 'John Wick: Chapter 3'

Play ponuda

Više s weba