Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Omiljeni junak

Akcija s autoceste se nastavlja: Semir iz „Cobre 11“ ima novog partnera

Krajem ove godine završava emitiranje 19. sezone popularne serije koju će napustiti glumac Vinzenz Kiefer, a zamijenit će ga Daniel Roesner koji se u ranijim sezonama pojavljivao u gostujućim ulogama

Image
Press/ 20.8.2015. u 12:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Već 19. sezona „Cobre 11“ i dalje je jedna od najpopularnijih serija u Njemačkoj, a jedina konstanta u svim sezonama je glumac Erdoğan Atalay koji igra detektiva Semira Gerkhana. Iako nije bio zamišljen u početnoj postavi, nakon samo dvije epizode seriju je napustio Rainer Strecker kojeg je potom zamijenio Atalay.

A on je dosad promijenio šest kolega pa će tako, nakon što ga na kraju 19. sezone krajem 2015. godine napusti glumac Vinzenz Kiefer, Atalay opet dobiti novog kolegu, Daniela Roesnera, koji će igrati detektiva Paula Rennera.

- Jako se veselim novim izazovima i ulozi Paula Rennera. Nadam se da ću opravdati očekivanja koja svi imaju od ovog popularnog formata. Posebno se veselim akcijskim scenama s Erdoğanom Atalayem – kaže 31-godišnji Daniel koji je glumačko obrazovanje stekao na newyorškoj filmskoj akademiji, a prvi put se na malim ekranima pojavio u kratkom filmu „Die trojanische Kuh“.

Image
Foto:
Image

- S mojim novim partnerom idem u potpuno novom smjeru što se tiče same serije. Već smo radili zajedno tako da mi nije stranac, a i pojavljivao se u nekoliko epizoda „Cobre 11“ kao gostujući glumac. Zato se veselim novoj suradnji jer čak i Semir nekad treba nekoga tko mu čuva leđa – kaže Atalay.

Serija „Cobra 11“ počela se snimati 1996. godine i originalno je bila smještena u Berlinu, ali je kasnije radnja prebačena u Sjevernu Rajnu-Vestfaliju. U glavnim ulogama su dvojica policajaca, Semir i njegov partner, koji su u lovu na kriminalce po autocesti. Osim zanimljivih scenarija, serija je poznata i po svojim vratolomnim scenama. RTL Televizija uskoro opet kreće s prikazivanje popularne serije, a nove epizode „Cobre 11“ gledatelje očekuju početkom sljedeće godine.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Čestitamo!

William Petersen, poznatiji kao Grissom iz serije'CSI', danas slavi 68. rođendan!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba