Novosti

Antonio Krištofić, kandidat showa 'X Factor Adria', nastupa na Večeri dalmatinske šansone

Mladi Opatijac nastupit će u duetu s prijateljicom Katjom Budimčić, a već je snimio i pjesmu s kolegama iz showa Ilijom Mihailovićem i Ivom Ćurić

Press
21.08.2015 11:27

U Šibeniku će večeras i sutra biti raspjevano. Na programu je, naime, 18. izdanje Večeri dalmatinske šansone , a sutra navečer će u sklopu Večeri novih skladbi nastupiti Antonio Krištofić, sudionik X Factor Adrije".

- Odmah poslije završetka X Factora" i mao sam plan krenuti s nastupima i ići na festivale. Za Split nismo stigli napraviti pjesmu pa sam odlučio ići na šibenski festival, koji oduvijek pratim. Moja prijateljica Katja Budimčić počinje glazbenu karijeru pa smo odlučili ove godine nastupiti u paru kao debitanti, a onda ćemo od sljedeće godine svatko svojim putem – priča Opatijac Antonio. Tekst, glazbu i aranžman njihove pjesme Nemirne rijeke" potpisuju Aleksandar Valenčić i Alfred Šaina , koje Antonio poznaje iz Rijeke.

Dva mjeseca nakon završetka showa X Factor Adria" popularnost ne jenjava pa tako Antonio kaže da ga ljudi na ulici stalno pozdravljaju i žele se slikati s njim, što mu je jako simpatično. Osim dueta s Katjom, Antonio je snimio i pjesmu s kolegama iz X Factora", Ilijom Mihailovićem i Ivom Ćurić.

X Factor Adria

- Pjesma se zove Spajamo nespojivo" i najbolje opisuje to što smo spojili naša tri različita glasa. To će biti i nit vodilja za naše daljnje koncerte i turneje – otkriva Antonio. Naime, njih troje će ove jeseni odrađivati gaže, a od sljedeće godine planiraju turneju po Srbiji i Hrvatskoj.

- Najgore bi sada bilo samo stajati doma i čekati da se nešto dogodi. Želimo iskoristiti popularnost koju trenutno imamo da napravimo nešto kvalitetno – kaže Antonio koji do kraja godine planira snimiti i duet sa svojom mentoricom iz showa X Factor Adria", Aleksandrom Kovač.