Novosti

Bio je potreban pračovjek da ih nauči modernom životu

Zabavite se danas uz odličnu komediju s Brendanom Fraserom

Press
11.08.2019 10:00

Redatelj Les Mayfield snimio je nekolicinu odlično prihvaćenih naslova, koje smo sve gledali na RTL-u: 'Čudesan izum' , 'Kodno ime: Čistač' i 'Čudo u 34. ulici' . Početkom 90-ih snimio je ikomediju 'Pračovjek iz Kalifornije' , namijenjenuprvenstveno tinejdžerskoj publici.


Odlična glumačka postava

Nokomedija sesvidjela svima te je ostvarila zapažen uspjeh na kinoblagajnama, najvišeu SAD-u. Izrodila se u pravi ljetni hit u kojem su nam Sean Astin , Brendan Fraser i Pauly Shore u glavnim ulogama priuštili salve smijeha i prvoklasnu zabavu.


Čovjek iz leda

Tinejdžeri Dave Morgan ( Sean Astin ) i Stoney ( Pauly Shore ) trude se biti prihvaćeni od školskih kolega, no popularna ekipa ih stalno 'šikanira'. Dave je zaljubljen u najbolju prijateljicuRobyn Sweeney ( Megan Ward ), no njoj se sviđa MattWilson( Michael DeLuise ), tipičan srednjoškolski sportaši siledžija, koji uvijek ismijava i ponižava Davea i Stoneya. Jednog dana u svom dvorištu Dave iskopa rupu za bazen te pronalazi komad leda u kojem je zarobljen pračovjek ( Brendan Fraser ).