Play ponuda
Play ponuda
Pračovjek iz Kalifornije

Bio je potreban pračovjek da ih nauči modernom životu

Zabavite se danas uz odličnu komediju s Brendanom Fraserom

Image
Press/ 11.8.2019. u 10:00
Play ponuda

Redatelj Les Mayfield snimio je nekolicinu odlično prihvaćenih naslova, koje smo sve gledali na RTL-u: 'Čudesan izum', 'Kodno ime: Čistač''Čudo u 34. ulici'. Početkom 90-ih snimio je i komediju 'Pračovjek iz Kalifornije', namijenjenu prvenstveno tinejdžerskoj publici.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMGY2YmQzNjgtMDczMi00NWIwLTljYTItMWEyYjE1ZjUyNmNjL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjE5MjUyOTM@._V1_.jpg

Odlična glumačka postava

No komedija se svidjela svima te je ostvarila zapažen uspjeh na kinoblagajnama, najviše u SAD-u. Izrodila se u pravi ljetni hit u kojem su nam Sean Astin, Brendan Fraser i Pauly Shore u glavnim ulogama priuštili salve smijeha i prvoklasnu zabavu.

Čovjek iz leda

Tinejdžeri Dave Morgan (Sean Astin) i Stoney (Pauly Shore) trude se biti prihvaćeni od školskih kolega, no popularna ekipa ih stalno 'šikanira'. Dave je zaljubljen u najbolju prijateljicu Robyn Sweeney (Megan Ward), no njoj se sviđa Matt Wilson (Michael DeLuise), tipičan srednjoškolski sportaš i siledžija, koji uvijek ismijava i ponižava Davea i Stoneya. Jednog dana u svom dvorištu Dave iskopa rupu za bazen te pronalazi komad leda u kojem je zarobljen pračovjek (Brendan Fraser).

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Mijenjam ženu' - Ava Karabatić i Đani gledaju erotski film!

Play ponuda

Više s weba