Voditeljski par Kola sreće

Boris Mirković i Iva Jerković vodit će vas kroz lov na slova

Nakon trinaest godina 'Kolo sreće' se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade

Image
Foto: RTL
RTL/ 17.4.2015. u 10:40

Slavni glumac i televizijski voditelj Boris Mirković i manekenka Iva Jerković novi su voditeljski par „Kola sreće“. Snimanje legendarnog kviza je počelo ove srijede, a s obzirom na prve dojmove, ekipa i voditelji već funkcioniraju kao da je iza njih već stotinu epizoda popularnog kviza.

„Nakon pet godina se vraćam na RTL raditi „Kolo sreće“. Nismo pravili usporedbe s Oliverom Mlakarom, ali moram vam reći da je jako lijepo raditi ovaj kviz. No tu je i odgovornost prema formatu“, kazao je voditelj Boris Mirković. „Vratio sam se u dobro uigran tim i među poznate ljude, a Iva se odlično uklopila i mislim da ćemo se sjajno nadopunjavati“, dodao je Boris. A što o svom kolegi kaže Iva Jerković.

„Boris je energičan i vedar duhom, u duši je mlađi od mene! Ali moram pohvaliti cijelu ekipu, a ne samo njega. Ljudi koji rade na kvizu su sjajni“, kazala je Iva kojoj ovo nije prvi televizijski projekt. A Kolo sreće je, naravno, gledala.

„Kako ne, ja sam još ta generacija koja je gledala. Sjećam se Olivera Mlakara i Tanje Tušek. I onih izloga iz kojih su se birale nagrade. To su bila druga vremena. I baš svi su gledali tu emisiju“, dodala je Iva. „Vjerujem da će gledateljima biti zabavno – smijat ćemo se, veseliti, uživati i nešto i naučiti“, poručio je gledateljima Boris.

Obožavatelje i vjerne poklonike koji nisu propuštali niti jednu emisiju „Kolo sreće“ je steklo prije dvadesetak godina, kada se ovaj kviz prvi puta počeo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa.

Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova se razvio iz američkog „Wheel of fortune“ autora Meryja Griffina. U SAD-u se „Kolo sreće“ prikazuje od 1975. godine, a već više od trideset sezona je jedan od najgledanijih televizijskih kvizova u američkom eteru.

Upravo se čita

Image
još jedan opoziv

Ovaj proizvod povlači se iz trgovina jer sadrži hepatitis E virus

RTL/ 17.4.2015. u 10:40

Više s weba

Pročitajte još

Image

Iza neprijateljskih linija 2

Više s weba