Play ponuda
Play ponuda
Svaka čast!

Bravo, majstore: Bajlo iz 'Života na vagi' preplivao najstariji maraton na Jadranu i osvojio osmo mjesto

Osim plivanjem, Miro se bavi i vožnjom bicikla, a i dalje se pridržava programa vježbanja iz 'Života na vagi'

Image
Foto: Privatne fotografije
RTL.HR/ 6.8.2019. u 16:28
Play ponuda

Miro Bajlo, jedan od kandidata treće sezone popularnog RTL-ovog showa 'Život na vagi', nedavno je za RTL TV otkrio kako i dalje pazi na svoje tijelo, a da je u dobroj formi, dokazuje i njegov uspjeh na maratonu, koji je otplivao 5. kolovoza. Riječ je o najstarijem maratonu na Jadranu, Preko - Zadar, dugom 4,7 kilometara.

"Osvojio sam osmo mjesto u svojoj kategoriji, od 29 do 39 godina. U ukupnom poretku sam bio 66., od 150 prijavljenih", rekao je Miro za RTL TV, a za ostvarivanje tog rezultata bilo mu je potrebno jedan sat, 37 minuta i 16 sekundi. 

Osim plivanjem, Miro se bavi i vožnjom bicikla, a i dalje se pridržava programa vježbanja iz 'Života na vagi'. 

"Što se tiče prehrane, jedem zdravo, svježe i neprskano povrće i voće iz vrta  moga punca, kao i jaja, ribu... Pijem dosta vode, nekad pojedem i nešto manje zdravo, ali sve u granicama normale", kaže Bajlo, koji je iz showa izašao sa 109,8 kilograma, a danas ima 114. 

Image
Foto: Privatne fotografije
Image
Privatne fotografije

"To je zato što sam izgradio dosta mišićne mase, htio bih još malo trbuh srediti i to je to", kaže zadovoljni Miro. 

Onima koji tek kreću u borbu s viškom kilograma poručio je: "Moj savjet svima je da krenu što prije na putovanje skidanja kilograma, bez odgađanja i čekanja od ponedjeljka, od Nove godine, nego od danas. I kad krenu, bitno je da ne odustaju, odustajanje nije opcija, a kad si mršaviji, sve ti je bolje u životu, a život je prekratak da bismo bili nezadovoljni. Neka svima zdrav život postane navika!"

A tko su kandidati četvrte sezone 'Života na vagi', otkrijte već ove jeseni na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Mijenjam ženu' - Ava Karabatić i Đani gledaju erotski film!

Play ponuda

Više s weba