Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Počinje 'Jezikova juha'

David Skoko u zoni sumraka hrvatske gastronomije!

David Skoko ni sam neće slutiti da je na putovanju kroz Hrvatsku s 'Jezikovom juhom“ ušao u zonu sumraka hrvatske gastronomije! Pogledajte već večeras prvu epizodu „Jezikove juhe“ u 21:15 sati na RTL Televiziji!

RTL/ 24.9.2014. u 12:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Avanturist kao što je David Skoko, koji je zbog težnje za novim gastronomskim idejama proputovao cijeli svijet i kojem je moto 'razmišljaj globalno, jedi lokalno', već će u prvoj epizodi nove sezone pokazati koliko je volje, truda i iskustva potrebno za uspjeh u gastro svijetu. No ni sam neće slutiti da je na putovanju kroz Hrvatsku s 'Jezikovom juhom“ ušao u zonu sumraka hrvatske gastronomije!

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Saša, vlasnik obiteljskog restorana „Kruge“, koji s ponosom i osobnim pečatom pristupa svemu u svom lokalu, pozvao Davida u pomoć. Saša je uvjeren da problem leži u osoblju restorana, odnosno u mladoj pomoćnoj kuharici Maji koja njegovoj supruzi Tanji, glavnoj kuharici, više odmaže nego pomaže.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

No već nakon prvog posjeta David će ukazati Saši da su grozan izgled ulaza u restoran, plastični, prozirni stolnjaci na terasi, nemaštovit jelovnik koji se godinama nije mijenjao, kroničan manjak lonaca, tava i ostalih kuhinjskih pomagala, korištenje loših, jeftinih namirnica i još štošta što doprinosi lošem ugledu restorana uzroci slabe posjećenosti.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Osim što je naručenu čašu vode čekao 7 minuta, dobio zamjensku namirnicu umjesto pravog sira na pizzi, a umjesto rižota s plodovima mora dobio „kašu od riže sa sokom od limuna i fejk morskim plodovima iz smrznutog programa“, David se već prvog dana našao u još podosta kontroverznih situacija zbog kojih bi svatko odustao od borbe za poboljšanje rada restorana izrazito tvrdoglavog vlasnika.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Okruženje u kojem nema inspiracije i kreativnosti prvi je test za Davida u novoj sezoni „Jezikove juhe“. Je li kuhinja uistinu najveći problem restorana kako tvrdi vlasnik? Što će David i njegov prijatelj Ivan učiniti kako bi pomogli Saši? I tko će na kraju liti suze od tuge, a tko od radosti? Odgovore ćemo doznati već večeras u prvoj epizodi „Jezikove juhe“ u 21:15 sati na RTL Televiziji!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA humoristična serija

Svi trebaju znati pravila igre u školi za parove!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba