Novosti

Davor Dretar Drele: Otkad se našla u mom zagrljaju, Nives Celzijus me zove svaku večer

Na RTL Televiziji uskoro kreću nove epizode omiljenog kviza u kojem će biti plesa, pjesme i - nogometa

Press
26.08.2015 17:26

U 56 različitih zemalja pod različitim imenima, ali uvijek s istom količinom zabave – to je kviz Pet napet" , čije nove epizode uskoro startaju na RTL Televiziji . U kvizu Pet na pet" dva tima - obitelj, prijatelji, kolege s posla, međusobno se suprotstavljaju, a njihov zadatak je pokušati pogoditi koji odgovor je stotinu prije anektiranih ispitanika najčešće ponudilo na dano pitanje.

Vrijedne nagrade, ali prije svega odlična zabava na snimanju, mamac su za gledatelje koji i sami žele iskušati sreću i natjecati se u igri. Voditelj Davor Dretar Drele zadužen je da atmosfera u studiju bude razigrana i vesela, a isječci iz novih epizoda najbolje pokazuju da smijeha ne nedostaje. U novim epizodama tako ćemo, osim pokušaja ekipa da pobijede, svjedočiti plesu, pjesmi, pa čak i nogometu u studiju.

Pet na pet

- Nove epizode izvukle su iz mene ono najbolje, ono što ni sam nisam znao da imam. Gledatelji će me vidjeti kao nogometnog golmana, dizača utega, plesača egzotičnih plesova, ali i kao pratećeg vokala Draženu Zečiću . Ipak, moram s posebnim zadovoljstvom najaviti da se Nives Celzijus našla u mom zagrljaju – kaže Drele, pa simpatično dodaje:
- Mislim da je zadovoljstvo bilo više njeno nego moje. Zove me svaku večer otkako se našla u mom zagrljaju – šali se popularni Drele. Kaže, natjecatelji će i u novim nastavcima kviza pokazati da su Hrvati narod s najviše smisla za humor jer će njihovi odgovori ponekad biti izvan svake veze s logikom.

Neki od natjecatelja su otvoreno priznali svoje male želje, a produkcija kviza se potrudila da im te želje ispuni. U novim epizodama u studio Pet na pet" će doći i neka poznata estradna imena, a i uvijek raspoloženi Drele će iznova pokazivati svoje pjevačko umijeće.

Zabava uz kviz Pet na pet" uskoro vas čeka na RTL Televiziji.