Novosti

Disneyevi superparovi: Toliko različiti i tako posebni, a sve ih povezuje najvažnija emocija na svijetu

Koji je vaš najdraži superpar iz Disneyeve tvornice zabave?

Press
23.03.2019 09:00

Snjeguljica i Princ na bijelom konju

Prvi prikazani ljubavni par u prvome Disneyevom animiranom filmu u boji. Ne propustite pogledati njihovu instant zaljubljenost u subotu u 14 sati u sklopu Disney dana .


Dama i Skitnica

Porijeklom, karakterom i izgledom potpuno različiti čupavci nositelji su najboljeg poljupca proizašlog iz Disneyevog studija.


Mickey i Minnie

Iako nikad nije prikazano njihovo vjenčanje, u intervjuu 1933. Walt Disney je rekao: 'U privatnom životu Mickey je u braku s Minnie' , što ih čini najdugovječnijim Disney parom. Koliko je njihova veza uspješna i poticajna za druge, možete vidjeti od ponedjeljka do petka u 16:50 na Kockici u animiranoj seriji 'Mickey Mouse Clubhouse' .


Matovilka i Flin

U 'Vrlo zapetljanoj priči' Disney je donio inspirativnu ljubavnu priču o djevojci, koja je odlučila biti svoja, i zgodnog lopuže, koji se, bez obzira što ga ona pri prvom susretu pošteno namlatila, u odlučnu mladu damu potpuno zatelebao. Najbolje od svega je što Matovilka i Flin družeći se dalje jedno drugopotiču da budu bolji.


Carl i Ellie

Malo tko nije zaplakao ili bar imao knedlu u grlu gledajući početak Disneyeva hita 'Nebesa' i priču o predivnom upoznavanju i braku glavnog junaka s njegovom neustrašivom Ellie.


A kakvi su još inspirativni superparovi nastali u najproduktivnijoj filmskoj kući, pogledajte u subotu u Disney danu, filmskom maratonu koji na RTL-u započinje u 6:55 i traje sve do 21:30