Play ponuda
Play ponuda
vrijeme istječe

Dođite svi na audiciju za Big Brother u Splitu!

Ne propustite svoju posljednju priliku – pozvani ste svi na audiciju za Big Brother, Hotel PRESIDENT u Splitu, Starčevićeva 1, od 10 sati!

Image
Foto: RTL
RTL/ 2.7.2015. u 13:17
Play ponuda

Još je samo jedna prilika za prijaviti se u najveći reality show na svijetu! Produkcija Big Brothera nudi posljednju šansu svima onima koji misle da imaju hrabrosti provesti određeno vrijeme u izolaciji i tako dobiti mogućnost osvajanja pozamašne novčane nagrade!

Na otvorene audicije mogu doći svi, a ovo je posljednji poziv! S toga, još imate svoju šansu pojaviti se u Splitu 04. srpnja (subota), Hotel PRESIDENT, Starčevićeva 1 te u Rijeci 05. srpnja (nedjelja), Hotel JADRAN, Šetalište XIII divizije 46. Audicije počinju u 10, a traju do 18 sati.

Svi ljubitelji najvećeg i najspektakularnijeg reality show-a na svijetu se konačno opet mogu početi pripremati za vrhunsku zabavu jer Big Brother, najzanimljiviji i najuzbudljiviji dosad, priprema spektakularan povratak u program RTL Televizije.

Uzbuđenja, iščekivanja očaravajuća tajanstvenost svojstvene su ovom show-u bez premca. Big Brother kuća udomit će stanare smještene u potpuno kontroliranom okruženju, u milosti Big Brothera i osoba s kojima će dijeliti Kuću.

Gledatelje očekuju nove pustolovine, a prijave i dalje traju! Stoga, držite se i pripremite za najluđe produciranu vožnju najpopularnijim reality showom na svijetu koji kreće već na jesen na RTL Televiziji.

Vidimo se na audicijama, Big Brother vas čeka!

Image
Foto: RTL
Image
RTL


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Povratak u budućnost 3', nedjelja, 26. svibnja u 23:25 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba