Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ISPOVIJEST NAKON KRITIKA

Doris Pinčić Rogoznica: 'Htjela sam progovoriti o strahovima koje imam kao roditelj jer svoje dijete volim na...

U emisiji 'Sve u šest' glumica i RTL-ova voditeljica prvi put je progovorila o medijskoj drami koju je doživjela jer je iskreno priznala da je udarila dijete. Svima je poručila da im se i zahvaljuje na kritikama jer je to bio način da pogleda sebe iz drugog kuta

RTL/ 13.8.2015. u 18:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Uvijek vedra i nasmijana, pa čak i nakon medijske buke koju je izazvala njezina kolumna na portalu klokanica.hr, glumica i voditeljica RTL-aDoris Pinčić Rogoznica odlučila je ostati vjerna sebi i biti iskrena.

- Kad sam prihvatila zadatak pisanja kolumne, rekla sam si: ili ću je pisati iskreno ili neću pisati. I to zato što sam vidjela koliko je meni značilo kad su moje prijateljice otkrile neke svoje strahove. I ja se bojim, i ja ne znam, i ja nisam sigurna ponekad pa kada vidim da netko drugi to isto proživljava, bude mi malo lakše – kaže Doris.

Iskreno je tako Doris napisala i da je neposluh svojeg jednoipolgodišnjeg sina Donata kaznila blagim udarcem po guzi. Uslijedili su mnogobrojni članci o neadekvatnoj odgojnoj metodi i bujica reakcija cijele hrvatske javnosti. Njezine namjere bile su daleko od bilo kakvog poziva na nasilje. No kada se već pokrenula rasprava, drago joj je da se pokrenuo dijalog o tome gdje nasilje zaista počinje.

- Kod roditelja, ako to uopće možemo nazvati nasiljem, ono se događa iz nekog straha, iz opreza i iz želje da najčešće zaštitimo dijete. Ono što smo možda zaboravili u svemu ovome jest da i ja, kao i svi drugi roditelji, svoje dijete volim najviše na svijetu i da bih za svoje dijete napravila apsolutno sve – kaže glumica.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

I kad radi, Donat je u mislima s njom - na radiju, na snimanju serija, filmova i televizijskih emisija, dok piše kolumne... Najzaposlenija hrvatska mama ovih dana iz šihte na Narodnom radiju uskače u ulogu profesorice u RTL-ovoj seriji "Horvatovi".

- Nemam veliku ulogu, manja je, ali vrlo zanimljiva i na neki je način ostvarenje jedne dječje želje. Dobila sam priliku biti profesorica, i to vrlo neobična – otkriva Doris.

U jeku snimanja je i dječji glazbeni show „Zvjezdice“, koji joj je baš po mjeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

- Rijetko se dogode projekti uz koje možeš stati dvjesta posto, da baš kažeš: „Ovo je moj projekt i ovo je baš nešto što mi se jako sviđa“. Zvjezdice su meni osobno takav projekt. Nešto za što bih stala cijelim svojim bićem – iskreno će glumica.

Image

Tri, dva, jedan - kuhaj! Doris Pinčić Rogoznica

Foto: RTL
Image

Tri, dva, jedan - kuhaj! Doris Pinčić Rogoznica

RTL

Na kratkom odmoru sa suprugom i sinom je bila i baš ju je tamo zatekla rasprava o odgoju! Zahvaljuje se svima, i onima koji su je podržali, ali i onima koji su je kritizirali!

- Nekad ne treba bježati od kritika. To je možda način da nekad pogledamo sebe iz drugog kuta i da vidimo što smo doista u životu, koje su to naše vrijednosti, a što je ono gdje se možda možemo korigirati, popravljati i ići u boljem smjeru. Sve je to dobro, sve to treba gledati s osmijehom i nastaviti dalje. Hvala svima, u svakom slučaju – poručila je Doris.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Zgodna žena', petak, 19. listopada u 22:20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba