Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Novi tjedan!

Drele otkrio da je s Jelenom Rozgom učio plesati balet

Image
Foto: RTL
Press/ 30.11.2015. u 10:41
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva ovotjedna emisija u goste dovodi ekipe Palaić i Kočijaši. Ekipa Palaić u kviz je došla sa željom da  zarađenim novcem izgradi novi kokošinjac. Kako ih je Drele natjerao da oponašaju koke i je li kokodakanje bilo dovoljno da pobijede Kočijaše, pogledajte večeras na RTL-u!

U utorak je ekipa Kaubojki u studiju zagrijala atmosferu već na početku. Country ples, u koji su se bez imalo dvojbe uključili i Kočijaši, doveo je kviz do usijanja! A kada su to Jelena Rozga i Drele skupa učili balet i kako je to izgledalo, saznajte u sutrašnjoj emisiji.

Srijeda je dan za Kaubojke, koje su odlučile i Dreleta uključiti u svoju koreografiju. Da nije teško biti kauboj, uvjerio se i on sam, a koji dio ženskog tijela može biti inspiracija za prekrasnu pjesmu, otkrit će nam članovi muške ekipe Matuljci.

U četvrtak će uvijek nasmiješen i dobro raspoložen Drele pokazati da je uvijek dobre volje. Naime, jedan od mlađih pripadnika muškog spola uvrijedio je Dreleta rekavši mu kako je debeo kao svinja... Koliko je to Dreleta uvrijedilo i je li uspio privesti emisiju kraju, saznat ćete u četvrtak!

Čega ćete se riješiti jer je počelo proizvoditi puno buke?  Što može biti meko i tvrdo? Tijekom koje aktivnosti žena može reći svome suprugu da se pomakne ulijevo? Čega ćete se riješiti jer je počelo proizvoditi puno buke? Samo su neka od pitanja s kojima će se susresti natjecatelji u petak, a tko će od njih biti najuspješniji u davanju odgovora i tko će osvojiti dnevnu nagradu u iznosu od 2 500 kuna, saznat ćete u posljednjoj ovotjednoj emisiji!

Kviz Pet na pet gledajte od ponedjeljka do petka u 19:15 sati!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Pingvini s Madagaskara' - TV premijera, nedjelja, 23. srpnja u 20:40 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba