Novosti

Duško preoteo gažu Moreni!

Dule i Manuell već pet dana žive sa zamjenskim ženama.

Press
24.11.2016 22:14

Morena je u selu Galibabinac šokirana onim što je vidjela, kao npr. WC-om. A na Malom Lošinju Radojka uživa s Manuellom. U Srbiji je bila malo drugačija situacija, ali pravi izazovi za Morenu i Radojku tek dolaze.

Nakon što su pet dana živjele po pravilima zamjenskih obitelji, Morena i Radojka će dobiti priliku uvesti svoja pravila, no prije toga Morena mora izvršiti posljednji, ali i najteži zadatak – kupiti ovcu za klanje. 'Ti želiš da ja ovcama sudim, a da ih ti kolješ!? Ne dolazi u obzir!', rekla je Morena Dušku, a iako ju je on pokušao oraspoložiti, Morena se nije dala.

Morena, Mijenjam ženu

Za to vrijeme Radojka je rekla Manuellu kako želi promijeniti tablicu na autu na kojoj piše Morena – u Radojka. A Morena je svoja pravila iznijela Dušku: 1.) uljepšavanje Morenine kose 2.)sređivanje Princa 3.) naučiti Morenu voziti traktor 4.) šetnjica 5.) ugradnja WC školjke 6.) nastup – bile su Morenine ideje. S druge strane, Radojka je Manuellu rekla da od sada može jesti gdje god hoće po kući. 'E, to mi paše', bio je sretan Manuell. 'Možeš li me odvesti negdje da vidim ovaj kraj, kao na izlet?', pitala ga je Radojka na što je Manuell pristao.

Duško je pak počeo negodovati oko pravila da ugradi WC. 'Ne sviđa ti se moj WC?', upitao ju je Dule. 'Sviđa mi se, ali mislim da bi bilo lakše svima kad bi ti napravio nešto što bi bilo malo praktičnije', zaključila je zgodna crnka. 'Teško mi je, to je moj WC što bi trebao napraviti, treba mi materijal, vrijeme hladno, ja moram ići van , a lako njoj da sjedi iza pećnice i piše pravila', ljut je bio Dule.

Morena, Mijenjam ženu

Radojka je za to vrijeme zaželjela naučiti jednu Moreninu pjesmu te nastupiti negdje, a zamjenski suprug je rekao da će joj i to priuštiti. Istu stvar zatražila je i Morena Duška. 'Znači ti hoćeš da ti ja budem menadžer!', pitao ju je Dule, a Morena mu je objasnila da baš to želi jer to i njezin suprug radi za nju. 'To će mi biti najteže, jer sad moram ići u grad, ne možeš nastupiti tu u Galibabincu', rekao je Dule . 'Znaš li ti da sam ja tvojoj ženi ostavila dva svoja mikrofona ako će htjeti pjevati', kazala je Morena. 'Ona ti je odvojena od pjesme', rekao joj je Dule te otišao za Svrljig organizirati joj gažu. Kad se vratio 'bacio' se na ugradnju WC školjke. 'Radojki sam nekoliko puta rekao za WC školjku da je ugradimo pa kad dođe tamo da može sjesti. Koliko puta mi je došla i rekla 'jao noge me bole', nije mogla odmah završiti posao za koji je otišla i čučala malo duže, pa joj moram masirati noge', objasnio je na svoj način Dule problem oko WC-a te kad ga je počeo graditi zaključio da će Radojka biti sretna jer neće trebati čučati već će moći sjesti kao i on i čitati novine. Morena je odabrala zlatnu boju za wc školjku, pa nakon što ju je Duško prefarbao sprejom, imali su svečano otvorenje novog WC-a, a presjekli su i crvenu vrpcu! 'Nisam imao crveni tepih, pa sam stavio žuti da ne hodaš po betonu', kavalir je bio Dule do kraja.

'Ovo je predobro, pa ovo ni doma nemam, mislim da smo napravili kraljevsko djelo!', komentirala je Morena Duletovo rad, otkrivši da je po njezinom otisku stražnjice radio wc, ali da ga je morao smanjivati jer je zaključio da joj je stražnjica prevelika!

Radojka je za to vrijeme uživala u pogledu sa mjestašca Lubenice, gdje ju je odveo Manuell i objasnio povijest Lubenica.

Duško, Morena, Mijenjam ženu

Došlo je vrijeme da je Duško Morenu nauči voziti traktor. Uz kišobran u ruci da joj ne bi padala kiša, pokazao joj je gdje se šta nalazi i Morena je vrlo brzo pohvatala sve pa su se zaputili na cestu.

Po povratku sa izleta Manuell je pokušao impresionirati Radojku pa ju je odveo u svoju zlatarnicu te joj je otkrio da je odlučio odabrati poklon za Duška – sat s kožnim remenom! Iznenađenje je imao i za Radojku kojoj je također poklonio zlatni sat.

Morena je Dušku dala mašinu za šišanje u ruke i češalj i objasnila mu da mora ošišati psića Princa. 'Ovo nisam vidio ni na TV-u!', komentirao je Dule šišanje psa.

'Ovo mi je bilo prvi put da sam prala kosu u ovakvim uvjetima', kazala je Morena nakon što su ona i Duško prali njezinu kosu malim lončićem, a on je poslije komentirao da on nikad ne bi toliko vode potrošio na pranje kose. Idući dan Morena se pripremala za nastup pa je vježbala 'twerkanje', a Dule je ostao zabezeknut kada ju je ugledao kako pleše pa ju je tražio vode od šoka, a potom s njom i zaplesao.

Duško, zlatni wc, Mijenjam ženu

Radojka je pak birala garderobu u kojoj će nastupiti s Moreninom pjesmom. No sve je iznenadila izrecitiravši istu, dok je Dule oteo gažu Moreni, kao i mikrofon, te zapjevao!

Kada su se našli ponovno sa svojim supružnicima, Duško je od sreće što vidi Radojku izljubio te zagrlio pa joj rekao da mu je nedostajala kao da je nije vidio 100 nedjelja. 'Ma falila si mi!', rekao joj je Dule.