Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najviše simpatija gledatelja

Dvojica najstarijih farmera zagrijali najviše usamljenih ženskih srca

Prije nekoliko dana upoznali smo veselu ekipu kandidata "Ljubav je na selu". Vi već sigurno imate svoje favorite, a mi vam izdvajamo, pazite sad, dvojicu najstarijih koji su očito zagrijali najviše usamljenih ženskih srca. Više o njima doznajte u prilogu naše Rašeljke Zemunović.

RTL/ 30.7.2014. u 18:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlog ste vikenda upoznali deset hrabrih farmera i farmerica željnih ljubavi. A od te probrane ekipe dvojica najstarijih pobrali su najviše simpatija naših gledatelja. Slavonac IvicaStapić i Bračanin DaneBezmalinović - zagolicali su maštu nježnijeg spola u Hrvatskoj, ali i šire.

Možda vas je Dane zainteresirao zbog romantičnog otoka na kojem živi. More, brodice, galebovi - ima li romantičnije pozivnice za Selca na Braču u kojima svoju buduću odabranicu čeka ovaj markantni ribar. On je muškarac iz snova. Otvoren, srdačan i iskren. Ako tome još pridodamo veliko imanje - shvatili smo zašto mnoge od vas žele postati bodulkom.

Njegova braća i rođaci, koji žive u Americi, pomno prate i jedva čekaju upoznati buduću gospođu Bezmalinović.

Simpatičnom bračkom kauboju ljudi prilaze i govore da su ponosni na njega. A on, skroman kakav je, samo se smješka i zbija šale na vlastiti račun.

S druge strane Hrvatske živi vaš drugi miljenik. Samozatajni Ivica nije se nadao ovakvoj popularnosti. Jer, sad ne može izići iz kuće da ga netko ne zaustavi i rukuje se s njime.

Ivica vas je šarmirao svojim toplim i velikim slavonskim srcem. To što je prije dvije godine doživio ljubavni brodolom, ovog samozatajnog Slavonca nije obeshrabrilo da ponovno potraži srodnu dušu. I to, ni manje ni više, nego pred očima cijele nacije. Ivica stanuje u Habjanovcima, 50-ak kilometara od Osijeka i živi od poljoprivrede.

Veseli Dalmatinac i osjećajni Slavonac nadaju se da će se svidjeti gledateljicama i da će među njima pronaći onu pravu, srodnu dušu. Iskoristite još malo vremena i pišite im na email: ljubavjenaselu@rtl.hr. ili pak pismo pošaljite na onaj staromodan, romantičan način - poštom. Adresa je Poštanski pretinac 25, 10 040 Zagreb.

Možda vas ljubav života čeka s jednim od naših kandidata!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Taxi 5' - TV premijera, petak, 1. svibnja u 20.30 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba