Play ponuda
Play ponuda
povratak nakon 13 godina

Emisija uz koju su stasale brojne generacije: Kolo sreće ponovno kreće!

Od ponedjeljka, 18. svibnja u 20 sati u eter se vraća popularni kviz Kolo sreće. Slavni glumac i televizijski voditelj Boris Mirković i manekenka Iva Jerković par su koji će voditi emisiju uz koju su stasale brojne generacije gledatelja i u kojoj će se natjecatelji, svake večeri od ponedjeljka do petka, rješavanjem zagonetki boriti za nagrade

Image
RTL/ 11.5.2015. u 13:00
Play ponuda

Obožavatelje je Kolo sreće steklo prije dvadesetak godina, kada se prvi puta počelo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji će se rješavanjem zagonetki boriti za nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa.

„Iva i ja se odlično nadopunjujemo, tim s kojim radimo je dobro uigran, a gledatelji će se odlično zabaviti uz naš kviz“, kazao je Boris Mirković.

Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova razvio se iz američkog „Wheel of fortune“ autora Meryja Griffina. U SAD-u se Kolo sreće prikazuje od 1975. godine, a već više od trideset sezona je jedan od najgledanijih televizijskih kvizova u američkom eteru. Svakog tjedna zbog zagonetki, nagrada i testiranja znanja više od 47 milijuna gledatelja sjedi prikovano uz svoje male ekrane, a u okretanju kola i kupovanju samoglasnika su se okušale i brojne glazbene i filmske zvijezde.

Rezervirajte termin za gledanje Kola sreće na RTL Televiziji – lov na slova počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BISTE LI I VI?

Slavna glumica otkrila kako se svako jutro budi u 4.30 da bi uživala u svom omiljenom ritualu: 'Gledam ga kako šizi, čupa i baca drvo, super mi je to'

Play ponuda

Više s weba