Novosti

Enis Bešlagić već 15 godina oduševljava gledatelje u seriji 'Naša mala klinika'

Glumac i voditelj RTL-ova showa 'Superpar' prisjetio se serije koja ga je proslavila

RTL.hr
06.08.2019 19:01

Enis Bešlagić , voditelj RTL-ova showa 'Superpar' , prisjetio se televizijskog projekta koji ga je proslavio u Hrvatskoj, humoristične serije 'Naša mala klinika' , koja se od ponedjeljka do petka prikazuje u 19:55 na Kockici , a možete je pogledati i bilo kad i bilo gdje na RTLplayu .

Dobro došli na portu i NAŠU MALU KLINIKU. Snimali smo tu seriju prije 15 godina i ona se još emitira s dobrom gledanošću."

Njegove obožavatelje zanimalo je hoće li se snimati nove epizode te su mu napisali same riječi hvale:

"Ja je gledam od kad sam imala jakooo malo godina i gledam je dandanas... Znam napamet sve tekstove i nema epizode koju nisam pogledala... Jedna epizoda samo od mene ima 10.000 pregleda... toliko obožavam NMK!"

"Najbolja serija"

"Šteta što se još ne snima, ali stare epizode nikad ne dosade."

"Emitira se s dobrom gledanošću iz jednog jednostavnog razloga: jer je serija (pre)dobra! A to je 90% zahvaljujući gospodinu Šemsi i glumcu koji ga predstavlja."

"Svaku večer prije spavanja gleda se NMK, zarazili me!"

Enis Bešlagić

Enis je u potrazi za novim 'Superparom' pa svi koji misle da mogu 'unovčiti' svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu mogu se prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave !