Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Hit serija o čudnoj obitelji

Evo što smo vam pripremili umjesto serije 'Tajne'!

Kada ljubav postane navika, nastupa li panika? Gledatelji RTL Televizije moći će saznati od 19. svibnja u 20.00 sati kada na male ekrane stiže jedna od najgledanijih srpskih humorističnih serija 'Ljubav, navika, panika', produkcijske kuće TV Pink.

Image
Foto: RTL
RTL/ 13.5.2014. u 16:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radnja serije, koja je na najprestižnijem festivalu Zlatna ruža Montreala, uvrštena među 11 najboljih sitcoma svijeta, čiju su nagradu dobile i serije poput Monty Pythona, Benny Hilla, Will&Grace te mnogih drugih, a u kojoj glavne uloge tumače poznati glumci Jelisaveta Sablić i Nikola Simić, smještena je u stan jedne beogradske obitelji.

Otac Mića i majka Vera su razvedeni, ali igrom slučaja prisiljeni su živjeti pod istim krovom s dvije kćerke – studenticom Majom (Marija Karan) i srednjoškolkom Janjom (Mirka Vasiljević). S obzirom da je majka psihijatrica, kroz njihovu kuću prolazi paleta različitih pacijenata, a nerazdvojni dio obiteljskog miljea je i susjed Jovanović, koji samo na izgled djeluje nervozno, a u stvari tvrdi da je najnormalniji od cijele obitelji.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Protagonosti  serije, uz Nikolu Simića i Jelisavetu Seku Sablić, su Zijah Sokolović, Dušan Poček, Gorica Popović te mnogi drugi.

"Glumim osobu čiji su pacijenti na granici patološkog, tako da se u seriji više neće znati tko je lud, a tko pametan. Posebno me veseli što je "Ljubav, navika, panika" komedija o običnom životu i neobičnim situacijama. Ovo je urbana priča bez imalo folklornih boja, što do sada nije bio česti slučaj s brojnim obiteljskim TV serijama“, otkrila je Seka Sablić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: RTL
Image
RTL

Scenarist Nebojša Romčević otkriva da mu je najveći problem bio da prepoznatljive situacije napravi zanimljivima, a namjera mu je bila, kako kaže, da serija bude smiješna i da je kao takvu gledatelji prihvate.

S obzirom da je uvrštena među 11 najboljih sitcoma na svijetu, od 19. svibnja u 20.00 sati, na RTL Televiziji zasigurno će do suza nasmijati i RTL-ove gledatelje.

Upravo se čita

Image
PRIJAVI SE U NOVU SEZONU!

Gdje su danas pobjednici 'Superpara'? Jedni spremaju vjenčanje, drugi ljetos dobili prinovu, a treći se bacili u poljoprivredu

'Ljubav, navika, panika', prikazivat će se od ponedjeljka do četvrtka, a na programu će biti umjesto dramske serije 'Tajne', koja završava 15. svibnja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Pčelin film

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba