Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
najbolji transporter na svijetu

Frank Martin prihvaća poslove koje nitko ne želi ili ne može obaviti

Transporter, druga sezona, uzbudljiva je, emotivna i domišljata serija od 12 nastavaka, prepuna adrenalina, koju će publika napeto pratiti.

Image
Foto: Promo fotografija
Promo članak/ 8.1.2015. u 10:52
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

FRANK MARTIN vraća se kao Transporter s jednim vrlo jednostavnim zadatkom – mora dostaviti paket unatoč teškoćama. Međutim, nešto što zvuči jednostavno, rijetko je zapravo tako.

Franku će se pridružiti dva nova člana tima, CATERINA BOLDIEU, bivša agentica DGSE-a, te poslije u seriji JULES FAROUX, računalni i mehanički stručnjak, a Franka će angažirati da dostavi čitav spektar paketa – od pop-princeza do slika neprocjenjive vrijednosti.

FRANK MARTIN prihvaća poslove koje ne želi ili ne može obaviti nijedan drugi transporter – jednostavno zato što predstavljaju velike izazove, a šanse da se to uspješno obavi su minimalne. Zato ga smatraju najboljim transporterom na svijetu.

Frankovi angažmani vode ga na mnoge prekrasne lokacije diljem svijeta, ali ga izlažu i opasnosti i misteriju. Vrlo često rješavanje tog misterija pomoći će Franku da uspješno obavi svoj zadatak.

Međutim, u Frankovim poslovima nije samo riječ o paketima koje mora dostaviti nego i o ljudima koje susreće. Iako mu je prioritet uspješno okončanje misije, Frank ne može izbjeći ljudske emocije koje se javljaju u ophođenju s klijentima u teškim situacijama, koliko god se on trudio.

Transporter, druga sezona, uzbudljiva je, emotivna i domišljata serija od 12 nastavaka, prepuna adrenalina, koju će publika napeto pratiti dok ih Frank (katkad prilično doslovno) vodi kroz zaokrete i preokrete svake epizode.

FOX CRIME
Transporter, 2. sezona
Od 1. siječnja, četvrtkom u 22.00

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U glavnim ulogama:
Frank Martin: Chris Vance
Caterina Boldieu: Violante Placido
inspektor Tarconi: François Berléand
Jules Faroux: Mark Rendall

https://croatia.iprom.net/adserver/Event/Impression?z=37&sid=rtl&ad=70226&neos=1
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Zaštita granica: Australija', subota - nedjelja u 17:15 sati na RTL2

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba