Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Šaroliko

Galileo donosi priče o kremama za sunčanje, ali i bobičastom voću

I ovog vikenda emisija Galileo koja je na programu odmah nakon RTL Danas, u 19:15, donosi pregršt zanimljivih i poučnih tema.

Image
Foto: RTL
Press/ 31.10.2015. u 11:29
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tako u subotu u emisiji možete vidjeti zašto je krema za sunčanje postala vrlo važan čimbenik u njezi kože. Dugotrajno izlaganje suncu bez zaštite, osim što može izazvati bore, prerano starenje kože i opekline, može dovesti do raka kože. No budući da je izbor jako velik, znate li koja krema odgovara vašem tipu kože i ono još važnije, koji zaštitni faktor odabrati s obzirom na vašu put? 

Ujedno doznajemo kako otvoriti bocu vina ako pri ruci nemate otvarač te obilazimo čitav svijet kako bismo pronašli i isprobali mega strojeve.

Nedjeljna emisija pak donosi priči o bobičastom voću. Da je zdravo i puno vitamina i antioksidansa, to već svi znamo. Borovnice, ribizle, brusnice i sve njihove prijatelje, korisno je uključiti u prehranu i to, po mogućnosti, svaki dan. No danas ne govorimo o njima. Danas je riječ o super-bobici, bobici jačoj od svih drugih bobica i ostalog voća - Asai bobica!

Naučite male trikove koji će vas spasiti od velikih nezgoda u kuhinji, otkrijte jesu li istinite ili samo varka digitalne obrade trenutno najpoznatije fotografije na internetu, i za kraj, ne propustite saznati bez čega nećete moći ove godine na plaži!

"Galilieo" vas čeka u subtu i nedjelju u 19:15 sati na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Ranjena ljubav', večeras u 20 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba