Play ponuda
Play ponuda
U JUTARNJEM TERMINU

'Glup, gluplji, najgluplji': Kakvu pomutnju će Sofia Vergara i Kate Upton učiniti u životu trojice muškaraca? Dobra komedija koja se ne propušta

Prije „Glupog i glupljeg“ postojali su „Glup, gluplji, najgluplji“...

Image
RTL.HR/ 28.12.2018. u 8:00
Play ponuda

Od trenutka kada su ostavljeni kao bebe na pragu sirotišta koje vode časne sestre, od kojih je najzločestija sestra Mary-Menegel (Larry David), tri prijatelja Moe (Chris Dimantopoulos), Larry (Sean Hayes) i Curly (Will Sasso) svoje vrijeme provode glupirajući se čitave dane i radeći kaos po sirotištu. Dvadeset pet godina kasnije sva trojica i dalje žive u sirotištu, radeći kao domari.

No sirotište se nađe u velikim problemima te ako ne uspije sakupiti 830.000 dolara u svega 30 dana, morat će biti zatvoreno. Stoga Moe, Larry i Curly odluče skupiti novac za spas svog sigurnog utočišta i krenu u svijet, koji nije bio spreman za njih.

U režiji Bobbyja i Petera Farrrellyja

„The Three Stooges“ kultna je slapstick točka ili nastup, fizička komedija, serijal kraćih filmskih formata, koji je začet još u 30-ima, u kojem Moe, Larry i Curly (ili Shemp) izvode razne gegove, tj. nestašluke koji rezultiraju rasulom gdje god se oni pojave. Ovog puta u režiji Bobbyja i Petera Farrrellyja, koji nam već dva desetljeća serviraju moderne klasike komedije poput „Svi su ludi za Mary“, „Ja, ja i Irena“, „Glup i gluplji“, stiže najnovija igrana verzija.

Osim Seana Hayesa, Chrisa Dimantopoulosa i Willa Sassoa, koji nose glavne uloge, tu je Sofia Vergara, koju, naravno, dobro znamo iz „Moderne obitelji“, fantastična Jane Lynch („Dva i pol muškarca“, sjajni „Party Down“) te nakraju najveći od sviju  - Larry David u liku časne sestre, najoriginalniji, najtalentiraniji autor komedije na svijetu, alfa o omega kultnog „Seinfielda“ i najboljeg komičnog serijala koji je ikada prikazan - „Curb Your Enthusiasm“, koji je nedavno prikazan u 9. sezoni.

Film 'Glup, gluplji, najgluplji' pratite na programu RTL-a danas u 8:45!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Pepeljuga', subota, 30. studenoga u 11:45 sati na RTL-u

Play ponuda

Više s weba