Novosti

'Glup, gluplji, najgluplji': Kakvu pomutnju će Sofia Vergara i Kate Upton učiniti u životu trojice...

Prije Glupog i glupljeg" postojali su Glup, gluplji, najgluplji"...

RTL.hr
28.12.2018 08:00

Od trenutka kada su ostavljeni kao bebe na pragu sirotišta koje vode časne sestre, od kojih je najzločestija sestra Mary-Menegel (Larry David), tri prijatelja Moe (Chris Dimantopoulos), Larry (Sean Hayes) i Curly (Will Sasso) svoje vrijeme provode glupirajući se čitave dane i radeći kaos po sirotištu. Dvadeset pet godina kasnije sva trojica i dalje žive u sirotištu, radeći kao domari.

No sirotište se nađe u velikim problemima te ako ne uspije sakupiti 830.000 dolara u svega 30 dana, morat će biti zatvoreno. Stoga Moe, Larry i Curly odluče skupiti novac za spas svog sigurnog utočišta i krenu u svijet, koji nije bio spreman za njih.


U režiji Bobbyja i Petera Farrrellyja

The Three Stooges" kultna je slapstick točka ili nastup, fizička komedija, serijal kraćih filmskih formata, koji je začet još u 30-ima, u kojem Moe, Larry i Curly (ili Shemp) izvode razne gegove, tj. nestašluke koji rezultiraju rasulom gdje god se oni pojave. Ovog puta u režiji Bobbyja i Petera Farrrellyja, koji nam već dva desetljeća serviraju moderne klasike komedije poput Svi su ludi za Mary", Ja, ja i Irena", Glup i gluplji", stiže najnovija igrana verzija.

Osim Seana Hayesa, Chrisa Dimantopoulosa i Willa Sassoa, koji nose glavne uloge, tu je Sofia Vergara, koju, naravno, dobro znamo iz Moderne obitelji", fantastična Jane Lynch (Dva i pol muškarca", sjajni Party Down") te nakraju najveći od sviju - Larry David u liku časne sestre, najoriginalniji, najtalentiraniji autor komedije na svijetu, alfa o omega kultnog Seinfielda" i najboljeg komičnog serijala koji je ikada prikazan - Curb Your Enthusiasm", koji je nedavno prikazan u 9. sezoni.

Film 'Glup, gluplji, najgluplji' pratite na programu RTL-a danas u 8:45!