Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SNIMA SE 'Pet na pet'

Goran Karan i njegovi piciginaši u drugoj sezoni kviza

Voditelj Davor Dretar Drele i njegovi natjecatelji ponovno su u akciji, a u studiju kviza „Pet na pet“ je opet veselo jer kamere upravo snimaju nove okršaje u znanju. Tako će slavni hrvatski pjevač Goran Karan, zajedno sa svojom ekipom piciginaša, u novim epizodama ukrstiti moždane vijuge s ljutim protivnicima.

Image
Foto: RTL
RTL/ 12.6.2014. u 10:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prva sezona zabavnog kviza „Pet na pet“ samo što nije završila s emitiranjem na RTL Televiziji, a prije nekoliko dana u studiju zagrebačkog Jadran filma već je započelo snimanje nove, druge sezone, u kojoj je voditelj Davor Dretar Drele imao čast ugostiti najslavnijeg piciginaša u Hrvatskoj – Gorana Karana!

Voditelj Davor Dretar Drele i njegovi natjecatelji ponovno su u akciji, a u studiju kviza „Pet na pet“ je opet veselo jer kamere upravo snimaju nove okršaje u znanju. U novoj sezoni umjesto timova obitelji, mrko će se preko pultova gledati žene i muževi, vatrogasci, ronioci i druge mnogo raznovrsnije ekipe natjecatelja. To itekako veseli voditelja kviza, uvijek za zabavu spremnog Dreleta.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Počeli smo sa snimanjem nove sezone i u punom smo zamahu. Novi nastavci donose ludu zabavu jer ćemo u studiju imati sudare žena protiv vlastitih muževa, zatim ćemo provjeriti znanje majstora picigina s mora, imat ćemo i izdanja s poznatim osobama, gomilu sportaša, ronioce, padobrance, vatrogasce… Primijetili smo da se ljudi najviše vole smijati, a ovaj format kviza im super odgovara".

Slavni hrvatski pjevač Goran Karan, zajedno sa svojom pomno odabranom ekipom piciginaša, u novim će epizodama ukrstiti moždane vijuge s ljutim protivnicima. Gledatelji će tako imati priliku vidjeti  kako se dečki, vješti u plićaku, snalaze na suhom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Mislio sam da će nastup u kvizu biti lak posao. No pritisak se itekako osjeti. Tu su kamere, ali i sama napetost jer ne znaš je li tvoj prijatelj pogodio točan odgovor ili nije. Ali bilo je itekako zabavno!", izjavio je Goran koji je kratke pauze u snimanju ispunio piciginom i pjesmom u duetu s Dreletom.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kviz "Pet na pet" donijet će mnogo svježine u novim epizodama druge sezone koja će uskoro ugledati svjetlo dana!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Serija koja je srušila internet u Brazilu na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba