Novosti

Hoće li Pervan i Škoro uspjeti popraviti dojam iz prošlog nastupa?

Game show 'Tog se nitko nije sjetio', u kojem pobjeđuju natjecatelji koji imaju najmanje bodova, večeras ulazi u završnicu svojeg humanitarnog izdanja u kojem poznate osobe iz javnog života prikupljaju sredstva za pomoć poplavljenim područjima. Osim Pervana i Škore, za natjecateljske pultove ispred voditeljice Antonije Blaće stali su Filip Dizdar, Bojan Jambrošić, Mirjana Mikulec, Mladen Horvat, Iva Šulentić i Damir Hoyka.

RTL
11.07.2014 12:38

Zabavljački par Miroslav Škoro i Željko Pervan večeras će pokušati popraviti dojam iz prošle epizode kviza kada se činilo kao da su zaboravili na glavno pravilo prema kojem se traže odgovori koji donose što manji broj bodova.

Kako je izgledao cijeli humanitarni tjedan game showa "Tog se nitko nije sjetio", pogledajte u FOTOGALERIJI !

"Prošli put smo imali uvjerljivo najviše bodova, a i ovaj ću se put potruditi da prikupim jako puno bodova. Nisam promijenio strategiju, da se razumijemo, već sam uložio žalbu odgovornom mjestu i taksirao sam je s 20 kuna jer neće to samo tako proći....", našalio se Škoro, komentirajući kako ga je Pervan pokušavao uvjeriti da se uistinu traže odgovori koji nisu toliko popularni, ali ga nije slušao.

Tog se nitko nije sjetio

Tog se nitko nije sjetio

Osim Škore i Pervana, za vrijedan jackpot namijenjen vrtićima i školama u poplavljenim područjima Slavonije u posljednjoj epizodi humanitarnog tjedna natječu se pjevači Filip Dizdar i Bojan Jambrošić , TV i radio voditeljica Iva Šulentić , fotograf Damir Hoyka , komičar Mladen Horvat i dizajnerica interijera Mirjana Mikulec . VIP parovi odgovarat će, između ostalog, i na pitanja iz kategorija jezik (pozdravi na stranim jezicima), društvo (dame u večernjim haljinama), svjetski rekordi u trčanju na 100 metara i pivo.

Damir Hoyka se nada da mu raznolika pitanja iz opće kulture neće predstavljati veliki problem jer je, kako kaže, 'hiper-koncentriran' s obzirom da su njegove najmlađe kćeri bolesne pa ih njeguje po cijele dane i noći. Za razliku od Damira, Bojan osjeća malu nervozu zbog nastupa, a Filip se nada da će uspjeti prikupiti što više novca za obnovu škola i vrtića u Slavoniji putem udruge RTL pomaže djeci".

Kako su se VIP natjecatelji snašli s opskurnim pitanjima i jesu li uspjeli osvojiti još koji jackpot za Slavonce, doznat ćemo u posljednjoj epizodi specijalnog, humanitarnog izdanja game showa "Tog se nitko nije sjetio!" - večeras u 20 sati na RTL Televiziji !