Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pljačka banke

Istinita priča o velikoj pljački banke koja je potresla državni vrh!

Priča nije otkrivena za vrijeme pljačke kako bi se zaštitio važan član britanske kraljevske obitelji, a prema producentima, ovaj film prikazuje što se zapravo dogodilo

Image
Press/ 18.11.2018. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanska tajna služba posebno se zanima za depozitnu kutiju u sefu u londonskom Baker Streetu. Ona pripada gangsteru Michaelu X-u (Peter de Jersey) te sadrži kompromitirajuće fotografije princeze Margaret. Martine (Saffron Burrows), bivši model, koja je u romantičnoj vezi s britanskim agentom, ulovljena je u krijumčarenju droge i vladini agenti je ucijene kako će je osloboditi ako im pomogne domoći se slika.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMWM2ZjEzMmItMzNkYS00MzU2LTg1ZWQtZmUyMGFmZGUyOTA5XkEyXkFqcGdeQXVyNjExMzUwMjU@._V1_.jpg

Jason Statham kao savršeni britanski kriminalac

Martine traži pomoć od prijatelja Terryja Leathera (Jason Statham), snalažljivog trgovca automobilima, koji je u dobrim odnosima s kriminalnim svijetom i kojemu prekršiti zakon nije neki problem. Moli ga da okupi bandu i opljačka banku za bogatu nagradu. Naravno, informaciju o fotografijama u sefu, prešuti.

https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTU5NTEzOTMwM15BMl5BanBnXkFtZTcwMDY4OTIzMw@@._V1_SY1000_SX1500_AL_.jpg

Stvarna pljačka iz 1971. 

Sjajni britanski kriminalistički film u režiji istaknutog Rogera Donaldsona ('Cocktail', 'Danteov vrh') snimljen je prema istinitom događaju, koji se odigrao 11. rujna 1971., kada su opljačkani depoziti u sefu Lloyds banke u Londonu. Ukradeni novac i ostale vrednote nikada nisu pronađeni.

Vrhunski triler 'Pljačka banke' gledajte večeras u 00:30 na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'zauvijek kuća'

Popularni Lovci na nekretnine u novoj lifestyle emisiji donose korisne savjete za kuće u kojima žive stariji ljudi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba