Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Veselje na snimanju

Iva Jerković otkrila koju tajnu dijeli s Borisom Mirkovićem

Hostesa emisije „Kolo sreće“ nakon godišnjeg odmora s prijateljima i obitelji jedva čeka povratak u studio i snimanje novih epizoda

Image
Foto: RTL
Press/ 19.8.2015. u 14:21
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon što su Boris Mirković i Iva Jerković, voditeljski dvojac emisije „Kolo sreće“, završili snimanje prve sezone, otišli su na kratak predah i sada, puni elana, čekaju nove kandidate. Lijepa Iva odmarala je na Jadranu, u društvu prijatelja i obitelji.

- Odmor kao odmor, nikad ga dosta, a u ugodnom društvu to vrijeme još brže prođe. Iako je trenutno vrijeme u Zagrebu malo hladnjikavo, još nekako osjećam ljeto pa mi se i dalje čini kao da sam na odmoru – kaže Iva koja jedva čeka opet stati pred kamere.

- S Borisom sam se tijekom ljeta nešto manje čula telefonski, ali zato smo na snimanjima nerazdvojni i odlično se zabavljamo – kaže Iva i otkriva svoj i Borisov ritual.

- Umjesto kavice, prije početka snimanja popijemo energetsko piće koje donese jedno od nas dvoje.  To je postala naša navika – priča lijepa hostesa, koju u emisiji „Kolo sreće“ gledamo svakog radnog dana od 20 sati. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Galileo', subota - nedjelja u 19:15 sati na RTL-u

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba