Novosti

James Belushi postaje gradski kauboj

Zvijezda serije Svijet prema Jimu" koja se prikazuje na RTL2 dobio je ulogu u remakeu filma Gradski kauboj" iz 1980. godine

Press
31.08.2015 19:24

Televizijska kuća Fox priprema remake filma Gradski kauboj" iz 1980. godine u kojoj su glavne uloge igrali John Travolta i DebraWinger . Romantična vestern drama o ljubavnom odnosu Buford Uan Bud Davisa i Sissy će oživjeti, a u jednoj od uloga gledat ćemo glumaca James Belushija , zvijezdu serije Svijet premaJimu" koja se prikazuje u večernjim satima na RTL2. Belushi će igrati Marshalla, vlasnika kafića.

Već se od ranije zna da će popularnog Travoltu zamijeniti latinoamerički glumac AlfonsoHerrera koji će utjeloviti meksičkog rodeo jahača koji radi za narko-kartel.

James Belushi osim projekta Urban cowboy" za 2016. godinu priprema još neke filmove, ali su te uloge zasad još uvijek u sjeni serije Svijet prema Jimu" koju je snimao od 2001. godine do 2009. U njoj Belushi igra Jima koji je u sretnom braku s Cheryl (CourtneyThorne-Smithi) i žive u kući u predgrađu Chicaga s dvije prekrasne, ali glasne djevojčice, Gracie i Ruby, i dječakom Kyleom. Jim se često se nađe u zapetljanim situacijama kad zbog svoje lijenosti pokušava stvari rješavati na neobične načine, samo kako bi uložio što manje truda i potrošio što manje vremena.

Svijet prema Jimu

Serija Svijet prema Jimu" prikazuje se na RTL2 od ponedjeljka do petka u večernjim satima.