Novosti

Je li se zločesti dečko Charlie Sheen napokon smirio?

Nakon što je 2011. godine izbačen iz glumačke postave serije Dva i pol muškarca", Sheen je snimio seriju Kontrola bijesa", a trenutno se više bavi privatnim problemima nego novim poslovnim projektima

Press
24.08.2015 13:30

Lik Charlieja Harpera iz humoristične serije Dva i pol muškarca" već je godinama omiljen televizijski junak među zločestim dečkima, što i ne čudi jer se glumac Charlie Sheen , koji ga je utjelovio, i nije morao previše pretvarati pred kamerama pa smo gledajući Harpera imali dojam da ulazimo u stvarni svijet Sheena.

Serija o životu dvojice braće, Charlieja i Alana , te dječaka Jakea , koji prolazi kroz pubertetske godine, doživjela je svjetski uspjeh ponajviše zbog uspješnog spoja odlične glumačke postave, jednostavnosti i urnebesnog scenarija koji na humorističan način pristupa svakodnevnim temama odraslih ljudi kao što su odnos između muškaraca i žena, seks, rastave, samohrani roditelji...

Dva i pol muškarca

Zanimljive zgode veselog trojca doživjele su 12 sezona, a činilo se da će ih doživjeti i više, no glumačka ekipa se počela raspadati, a time je i interes gledatelja počeo padati. Ekscentrični Sheen se tijekom snimanja serije ponašao kao prava razmažena diva, ali i to bi mu producenti oprostili jer je seriji donosio ogromnu gledanost... Problem je bila njegova ovisnost zbog koje je često boravio u rehabilitacijskim centrima, a od opijata nije odustajao čak ni kad je postao najplaćeniji televizijski glumac sa zaradom od 1,8 milijuna dolara po epizodi. Produkcija je 2011. godine odlučila da Charlie Harper u seriji umre, a u njegovu kuću u Malibuu dođe živjeti Ashton Kutcher. No ove godine producenti su zaključili da je nakon 12 sezona vrijeme da se ekipa Dva i pol muškarca" oprosti od gledatelja.

A gdje je Charlie Sheen od 2011. do danas? Snimio je seriju Kontrola bijesa" , koja se prikazivala na RTL-u, a u kojoj je igrao bivšeg igrača bejzbola i terapeuta koji i sam odlazi na terapije kako bi bijes držao pod kontrolom. Rekli su mnogi da je to još jedna uloga u kojoj je igrao samog sebe.

Zadnjih mjeseci Charlie se u medijima više pojavljuje zbog svog privatnog života i prepucavanja s bivšim suprugama, Denise Richards i Brooke Mueller, nego zbog novih projekata. No kad je Charlie Sheen u pitanju, ovo je samo zatišje pred buru i uskoro možemo očekivati nove poslovne projekte karizmatičnog glumca, a dotad možete uživati u seriji Dva i pol muškarca" od ponedjeljka do petka u 23:25 minuta.