Play ponuda
Play ponuda
GDJE MU JE KRAJ?!

Jeff Goldblum - uz to što je odličan glumac i stilska ikona, dokazao i da je vrhunski glazbenik

Obavezno poslušajte fenomenalne verzije jazz klasika koje je napravio popularni glumac

Image
Press/ 28.8.2020. u 21:30
Play ponuda

Holivudski glumac Jeff Goldblum poznata je faca filmskog svijeta. Posljednjih godina svojim posebnim stilom postao je najcool 60+ lik i zahvaljujući odličnom izgledu, snimio brojne editorijale, među ostalima i jedan za britansko izdanje magazina GQ, od kojeg je na kraju 2017. primio i nagradu za internacionalnu ikonu stila.

Pametno birao uloge

Otkako ga je film 'Muha' lansirao među najbolje karakterne zvijezde Hollywooda, Goldblum pažljivo bira uloge i nakon toga nije glumio ni u jednom lošem filmu. Paralelno s umjetnički orijentiranim filmovima, mudro je birao i uloge u velikim blockbuster projektima.

Još jedna strast i talent

No moda i gluma nisu jedine Jeffove ljubavi, naime, strastveni je ljubitelj jazza koji odlično svira klavir i sklada. Goldblum je napokon u svojoj 66. godini odlučio javno otkriti i svoju treću ljubav i objaviti album kompozicija u suradnji s bendom Mildred Snitzer Orchestra.

Nesvakidašnji fenomen

I sve bi to još bilo uobičajeno, jer često glumci imaju još poneki hobi i talent, da njegov debitantski album “The Capitol Studios Sessions” nije nakon samog izlaska dospio na Billboardovu jazz top listu albuma i zasjeo na prvo mjesto

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Taj je nesvakidašnji fenomen zapravo vrlo jednostavan je se čini da je Jeff Goldblum veći glazbenik i skladatelj nego glumac.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

'Rošada', subota, 4. studenoga u 19:20 sati, na RTL-u

Play ponuda

Više s weba