Novosti

Kako je Jude Law od slavnog ženskaroša postao Papa

Popularni britanski glumac trenutno snima u Vatikanu seriju o poglavaru katoličke crkve, a mi ga u subotu gledamo u ulozi velikog zavodnika

Press
20.08.2015 17:45

Jude Law trenutno je jedan od najzaposlenijih britanskih glumaca. U Vatikanu snima novu seriju The Young Pope" u kojojće igrati Lennya Belardoa , prvog biskupa talijansko-američkog podrijetla koji je izabran za papu. Seriju potpisuje redatelj Paolo Sorrentino , a osim Judea jako glumačko ime u seriji je Oskarovka Diane Keaton kojoj je ovo prva televizijska uloga.

Iako je trenutno okupiran snimanjem u Italiji, 42-godišnji Jude je digao na noge ljubitelje lika Sherlocka Holmesa, najavivši da bi se mogao snimati treći dio filma o poznatom detektivu, a čiju bi režiju opet trebao potpisivati Guy Ritchie . Judeova ideja je da bi Sherlock trebao putovati kroz vrijeme, no čini se da će sve ostati samo na njegovoj ideji jer njome nimalo nije oduševljen čak ni sam Ritchie.

Alfie

Judea Lawa na RTL-u ćemo gledati u subotu navečer, u 21:45 sati , kao glavnog glumca u filmu Alfie" . Jude u tom filmu igra šarmantnog zavodnika iz Londona koji sada živi na Manhattanu. Besprijekorno je odjeven i sređen, te uživa u hedonističkom životu zarađujući kao vozač limuzine, a popis žena s kojima se zabavlja je podugačak. Alfiejev život, osim dijela da za egzistenciju zarađuje vozeći limuzine, je gotovo preslika Judeovog života. Poznato je da teško odolijeva nježnijem spolu, ima petero djece s tri različite žene, a broj njegovih brzopoteznih avantura je nepoznanica... Neko vrijeme je ljubio i Siennu Miller s kojom igra i u Alfieju".