Play ponuda
Play ponuda
U nedjelju u 21:30 sati

Kakvi su Vasići bili prije Big Brothera - pogledajte u specijalnoj emisiji na RTL-u

Press/ 2.10.2015. u 12:39
Play ponuda

U nedjelju, 04. studenog, od 20 sati na RTL-u, gledatelji će moći saznati zabavne i zanimljive te do sad neviđene detalje o najpoznatijoj obitelji u regiji - Vasićima, uu specijalnoj emisiji  'Veliko putovanje Mike i Gibe – priča o Vasićima'.

Saznat ćemo detalje iz života najomiljenije obitelji regije te što su radili prije nego su ušli u Big Brother kuću. Vasići su, naime, sudjelovali u emisiji 'Moja kuhinja, moja pravila', a Mika i Giba su zajedno s Radom sudjelovali i u dokumentarnoj sapunici 'Mijenjam ženu'! Oni su bili prvi koji su zajedno sa svojom mamom preselili u drugu obitelj! Što se tamo događalo gledatelji će vidjeti u specijalnoj emisiji, a smijeha neće nedostajati.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

-Kad smo čuli da se mama prijavila u 'Mijenjam ženu', mi smo htjeli da idemo sa mamu, da vidimo kako žive drugi ljudi, kakav je drugi tata.., jer možda je neki bolji- rekli su tada, u svom stilu, i svojim riječnikom blizanci.

Osim nepoznatih detalja iz njihovih života, Vasići su dali i ekskluzivni intervju samo za ovaj specijal te otkrili što sve misle o stanarima najpoznatije Kuće u regiji. Također, bit će tu i snimke iz Big Brother kuće koje do sada nisu bile prikazane, a tiču se Vasića, kao i komentari poznatih osoba o ovoj nadasve zabavnoj i neobičnoj obitelji koja je prirasla srcima mnogim gledateljima.

Ne propustite pogledati 'Veliko putovanje Mike i Gibe', na RTL-u, ove nedjelje od 20 sati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image

Ruža vjetrova

Play ponuda

Više s weba