Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
"Plan igre"

Koji je to apsurdni rekord svrstao Dwaynea Johnsona, bivšeg hrvača, a danas glumca, u Guinessovu knjigu rekorda?

Nakon što je Johnson napustio profesionalnu sportsku karijeru, posvetio se glumi i produkciji, a glumio je i u posljednja tri nastavka filma „Brzi i žestoki“

Image
Press/ 30.8.2015. u 11:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Kuc-kuc, imaš dijete!“ Tako je otprilike Joe Kingman saznao da ima sedmogodišnju kćerkicu iz braka koji je završio razvodom. Joe je glavni junak filma „Plan igre“ koji se večeras u 20 sati prikazuje na RTL-u. Velika ragbi zvijezda koji je čvrsto odučio da se nakon razvoda neće više ženiti morat će treninge i utakmice početi usklađivati s očinskim obvezama.

Disneyeva sportska komedija “Plan igre“ zabava je za čitavu obitelj, a u glavnoj ulozi gledamo bivšu NHL i hrvačku zvijezdu Dwaynea „The Rock“ Johnsona, koji je u stvarnom životu sportske terene zamijenio za posao pred kamerama. Njegovu kćer Peyton glumi slatka Madison Pettis.

U filmu „Plan igre“ često se čuju citati iz pjesama Elvisa Presleya kao i same pjesme, a ubačene su u scenarij na inicijativu Dwayneja koji je veliki obožavatelj kralja rocka. Scenaristi su pristali na tu ideju nakon što ih je Dwayne uspio uvjeriti da je on najveći Elvisov obožavatelj na svijetu.

Nakon što je Johnson napustio profesionalnu sportsku karijeru, posvetio se glumi i produkciji, a glumio je i u posljednja tri nastavka filma „Brzi i žestoki“. Forbes ga je 2013. smjestio na prvo mjesto liste glumaca koji su postigli najbržu zaradu u filmovima.

Johnson je oborio 2015. još jedan rekord. U samo tri minute uspio je napraviti 105 selfija sa svojim fanovima i tako se upisao u Guinessovu knjigu rekorda.

Popularnog bivšeg sportaša, a danas glumačku zvijezdu gledajte u filmu „Plan igre“ večeras u 20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

'X-Men; Apokalipsa'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba