Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
prijavite se još danas

Kolo sreće se vraća na male ekrane, samo na RTL-u!

Kviz uz koji su odrasle brojne generacije prikazivat će se na RTL Televiziji, a ukoliko i vi želite biti dio slavnog showa, prijavite se već danas

RTL/ 16.3.2015. u 10:01
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan od najpopularnijih televizijskih kvizova, „Kolosreće“, vraća se na male ekrane! Kviz uz koji su odrasle brojne generacije prikazivat će se na RTLTeleviziji, a ukoliko i vi želite biti dio slavnog showa, prijavite se već danas!

Obožavatelje i vjerne poklonike koji nisu propuštali niti jednu emisiju „Kolo sreće“ je steklo prije dvadesetak godina, kada se ovaj kviz prvi puta počeo prikazivati u domaćem eteru. Nakon trinaest godina se vraća u dobro poznatom izdanju. Natjecatelji se rješavanjem zagonetki bore za bogate nagrade. Kada dođe na red, natjecatelj ima tri opcije - kupiti samoglasnik, zavrtjeti kolo ili ponuditi rješenje zagonetke. Na putu do nagrada ih usmjerava voditelj i, naravno, neizostavna hostesa „Kola sreće“.

Image
Foto:
Image


Jedan od prvih hrvatskih licenciranih kvizova se razvio iz američkog „Wheel of fortune“ autora Meryja Griffina. U SAD-u se „Kolo sreće“ prikazuje od 1975. godine, a već više od trideset sezona je jedan od najgledanijih televizijskih kvizova u američkom eteru. Svakog tjedna zbog zagonetki, nagrada i testiranja znanja više od 47 milijuna gledatelja sjedi prikovano uz svoje male ekrane, a u okretanju kola i kupovanju samoglasnika su se okušale i brojne glazbene i filmske zvijezde.

Želite biti dio legendarnog televizijskog kviza? Prijavite se na internetskoj stranici www.kolosrece.rtl.hr ili na broj 060501502 (3,49 kn/min iz fiksne odnosno 4,78 kn/min iz mobilne mreže) i sudjelujte u najpoznatijem kvizu na svijetu!

Ukoliko niste toliko odvažni da stanete pred naše kamere, rezervirajte termin za gledanje „Kola sreće“ na RTL Televiziji. Tko zna, možda će vas kroz igru voditi OliverMlakar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'RTL - SAMO ZABAVA'

Bravo! RTL-ova ekipa pretrčala 20 kilometara s osmjehom na licu i zauzela odlično 9. mjesto!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba