Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Fimski hit

Kostim 'Iron Mana' sastavljen je od 450 različitih komada

Jedan od najboljih filmova današnjice na rasporedu je večeras u 21:45 na RTL Televiziji

Image
Press/ 29.8.2015. u 17:13
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedan od najvećih blockbustera posljednjih nekoliko godina, avanturističko-akcijski spektakl „Iron Man“, redatelja Jona Favreaua zabavit će vas u subotu u 21:45 sati na RTL-u u kojem glavnu ulogu ima maestralni Robert Downey Junior.

Tony Stark (Robert Downey Jr.) ženskaroš i hedonist, ujedno je i nenadmašni genijalni inženjer i konstruktor. Za vrijeme prezentacije svoga najnovijeg oružja u Afganistanu, biva ranjen i uhićen, a teroristi žele da opasnu letjelicu stvori upravo za njih. Međutim, Stark od limitiranog materijala uspijeva sebi kreirati čelično odijelo, kojim čak i sprječava očekivanu smrt od gelera koji mu je nakon napada ostao zabijen u prsa. Uz pomoć svoga odijela Stark bježi iz ruku otmičara, a po povratku u Ameriku obznanjuje kako će njegova kompanija prestati proizvoditi oružje. No, vrlo brzo doznaje kako njegov zamjenik Obadiah Stone (Jeff Bridges) ima drugačije planove.

Image

iron man iron man

Foto:
Image

iron man iron man

Scenarij za „Iron Mana“ ni u trenutku kada se film počeo snimati nije bio kompletno napisan jer su producenti smatrali da je važnija akcija, nego dijalozi pa su glumci bili prepušteni sami sebi što je stvaralo velike probleme Gwyneth Paltrow koja nikada nije znala što će Downey Jr odgovoriti pa nije mogla replicirati. U filmu, kada se prikazuju scene iz prvih godina Tonya Starka se u biti prikazuju slike Roberta Downeya Jr i njegovog oca Roberta Downeya Sr. U originalu je zamišljeno da će lik Irona Mana, čiji je kostim napravljen od 450 različitih dijelova, igrati Australac Hugh Jackman, ali je on ulogu odbio. Zbog toga, najvjerojatnije, žali i danas je se „Iron Man“ upisao u filmsku povijest zlatnim slovima.

Ne propustite jedan od najboljih filmova zadnjih godina, večeras u 21:45 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Tog se nitko nije sjetio!'

Nova sezona omiljenog kviza u udarnom terminu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba