Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zgode i nezgode

'Kriza' se vraća u eter RTL Televizije: ponovno će vas zabavljati slavna četvorka

Od ponedjeljka, 11. svibnja, u eteru RTL-a će vas ponovno zabavljati slavna četvorka u krizi srednjih godina. Zgode i nezgode proizišle iz pera jednog od najboljih scenarista regije, Feđe Isovića, nastale pod redateljskom palicom Elmira Jukića, jednog od najboljih bosansko-hercegovačkih redatelja, postale su hit preko noći, a publika će ih moći pratiti svakoga dana, od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u

Image

Kriza

Foto: RTL
RTL/ 8.5.2015. u 11:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Aleš, Miron, Kifla i Jeremija u jeku svojih zrelih godina proživljavaju ponovni pubertet. Stoga, kada u naletu tinejdžerskih snova i nakon svega što su proživjeli u dosadašnjem životu, četiri "jarana" polude, odlučuju se ponovno baviti rock'n'rollom. Vođeni floskulom po kojoj rokeri imaju više uspjeha kod žena, četvorica prijatelja u garaži osnivaju bend i daju mu ime Kriza. Serija je proglašena najočekivanijim projektom 2013. godine.

Image

Kriza

Foto: RTL
Image

Kriza

RTL

U glavnim ulogama pojavljuju se Enis BešlagićNikola Kojo, Aleksandar Seksani Mirvad Kurić. Važni likovi među sredovječnim muškarcima su i kućna pomoćnica Borka (Jasna Diklić) te konobarica Nejra (Vanesa Glođo). Aleš (Nikola Kojo) je 48-godišnji veterinar koji mrzi svoj posao, ali je već toliko dugo u njemu da ga nema snage ni volje mijenjati. Samohrani je otac i odgojio je kćer Emu (Marija Pikić) s kojom je u neprekidnom sukobu. Aleš je jako nesiguran prema zgodnim ženama, a u bendu svira bas gitaru. Miron (Enis Bešlagić) je Alešev mlađi brat i potpuna mu je suprotnost. Po zanimanju je slikar, vjernik je, budist, a sebe smatra pustolovom. S ruksakom na ramenu prošao je cijeli svijet i sada, nakon 10 godina, dolazi kod svog brata, u kuću koju su naslijedili od oca. Miron koristi lake droge, bez čaše viskija ne izlazi iz sobe, ponaša se rokerski, a seks na jednu noć sastavni je dio njegovog života. Šarmantan je, duhovit i uspješan sa ženama. U bendu je gitarist i pjevač.

Image

Kriza

Foto: RTL
Image

Kriza

RTL

Jeremija (Mirvad Kurić) je doktor, točnije kirurg. No hipohondar je, koji to ne priznaje. Uvjeren je da stalno umire od neke neizlječive bolesti. Oženjen je i ima dvoje djece. Vremena za žene nema jer je zaokupljen svojim zdravljem. U bendu je klavijaturist. Vinko Pakaš, (Aleksandar Sekson) zvan Kifla potpuno je neambiciozan i shodno tome - nezaposlen. Oženjen je, ali ga žena svako malo izbaci iz kuće. Iako je očito u nesređenom braku, Kifla sve podnosi poprilično ravnodušno. U bendu je bubnjar.

Image

Kriza

Foto: RTL
Image

Kriza

RTL

Autor serije jedan je od najboljih scenarista regije,Feđa Isović, koji je za "Krizu" rekao da je inspirirana istinitim događajem, točnije rock sastavom "Karne“. Kako zvuči u ekraniziranoj verziji, provjerite od ponedjeljka 11. svibnja. Svake večeri, od ponedjeljka do četvrtka, vam donosimo duplu dozu odličnog humora, točno u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
'Tog se nitko nije sjetio!'

Nova sezona omiljenog kviza u udarnom terminu!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba