Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
TV premijera 'Snjeguljica'

Legenda o Snjeguljici živi!

Poput svih filmova Tarsema Singa, 'Snjeguljica' je vizualno savršena, prelijepe slike i portreti svakako su ključni za predstavljanje ove romantične humorne priče, naravno uz kostimografiju koja je - bajkovita

rtl.hr/ 7.3.2015. u 12:09
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Večeras u 20 sati u režiji Tarsema Singha, koji je snimio hvaljenu avanturističku fantaziju „The Fall“, gledamo još jednu njegovu fantaziju nastalu prema poznatoj bajci braće Grimm. „Snjeguljica“ je, poput svih filmova Tarsema Singa, vizualno savršena, prelijepe slike i portreti svakako su bili ključni za predstavljanje ove romantične humorne priče, naravno uz kostimografiju koja je - bajkovita. I baš stoga, sasvim zasluženo, to savršenstvo produkcije zaslužilo je nominaciju na Oscarima u kategoriji najbolje kostimografije i dizajna, što je na kraju i bio slučaj. Glavne uloge pripale su slatkoj Lilly Collins, Juliji Roberts kao zloj maćehi, Armieju Hammeru kao zavodljivom princu, a u manjoj ulozi tu je i Sean Bean.

Nakon nestanka voljenog kralja (Sean Bean), beskrupulozna kraljica (Julia Roberts) zagospodari zemljom, a svoju pokćerku Snjeguljicu (Lilly Collins) sakrije daleko od očiju javnosti, negdje u palači. No kada jednoga dana bogati i šarmantni princ (Armie Hammer) posjeti kraljevstvo, ostane očaran ljepotom Snjeguljice. Kraljica je neizmjerno ljubomorna te protjera Snjeguljicu duboko u šumu, gdje je spase buntovni patuljci nježnog srca. S novim prijateljima Snjeguljica odluči vratiti prijestolje, spasiti kraljevstvo od zle kraljice te osvojiti ljubav princa.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image

Serija koja je srušila internet u Brazilu na RTL-u!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba