Novosti

Lova do krova: za iznos najvećeg izvučenog Eurojackpota možete kupiti čak i Ronalda

Svakog petka navečer u Helsinkiju se izvlače kuglice koje mogu donijeti sreću igračima u 16 europskih zemalja među kojima je i Hrvatska

Press
21.08.2015 15:42

Koliko puta ste izgovorili rečenicu: Da mi je dobiti na lotu, ne bih radio ništa!"? Mnogima to ostaje vapaj u teškim vremenima, ali ima i onih koji su bili te sreće da su u samo nekoliko minuta postali milijunaši. Kako nada umire zadnja, tako prije svega valja uplatiti listić i petkom navečer, od 23:05 sati biti uz program RTL -a i Eurojackpot" .

Priliku za milijunski dobitak imaju stanovnici 16 europskih zemalja, a Hrvatska se priključila kao 14. zemlja sudionica u veljači 2013. godine. Kuglice se izvlače u glavnom gradu Finske, Helsinkiju, i sve zemlje sudionice gledaju izvlačenje u isto vrijeme.

U svibnju ove godine izvučen je najveći dobitak otkad se Eurojackpot od 2012. godine izvlači. Sretnik iz Češke na račun je dobio 90 milijuna eura, odnosno 679 milijuna kuna. Za taj novac, primjerice, možete kupiti dvije najskuplje kuće u Hrvatskoj (stoje 40 milijuna eura), a ako imate nogometne ambicije, za taj novac gotovo da možete otkupiti Cristiana Ronalda od Real Madrida. Kraljevski klub platio ga je, naime, samo četiri milijuna eura više nego što je iznos dosad osvojenog Eurojackpota.

Najveći osvojeni iznos u Hrvatskoj je 131.794.842,60 kuna i dobiven je u Zagrebu u siječnju 2014. godine. Inače, vjerojatnost da ćete dobiti jackpot je 1:59.325.280, ali nemojte da vas to obeshrabri jer netko uvijek dobije. Budite večeras u 23:05 uz program RTL-a jer možda ste baš vi sljedeći milijunaš.